Prensesannesi02 15 aylık kızım bebek arabasında durmuyor.çevredekileri görüyorm bebekler halinden gayet memnun bir garip olan benim kızım mı neler önerirsiniz
Cicegi_brn Prensesannesi02 bizde de aynı ve inadına kayinvalidemin de kucağına alması beni deli ediyor aglasin diyorum bırak alışacak mecbur nereye kadar kucakta olacak çarşı pazarı var vs çile anlayacağın
Mom987 Prensesannesi02 Oyuncakla yada yiyecekle durur mu ki ama durmayan da durmuyor ki hiç. Ebeveyn kontrolü bisikleti olsa onda durur belki
ezogelinn Prensesannesi02 11 aylık kızım da hıc durmuyor oturmuyordu bile her ağladığında almadım eline oyalayıcı yiyecek şeyler verdim hayır oturcaksin almicam dedim şimdi çok şükür alıştı oturup bakınıyor yoksa bi yere yalnız çıkamıyordum kucağımda bebek elimde araba zor oluyordu
BalkizimBaloglum2 Kizim 16 aylik asla durmadi durmuyor bebek arabasıyla gezenleri görünce cok heves ediyorum
Prensesannesi02 BalkizimBaloglum2 ay sorma travel sistem almıştık belki durur diye baston aldık ama nafile
Prensesannesi02 ezogelinn bende çok direniyorum ama en sonunda bebek arabasını beraber sürüyoruz o kucagımda😁