caganinannesi Arkadaslar neden profilime resim koyamıyorum bilen var mı ve buradaki adımı degistirmem mümkün mü?? @adm
Pinarrr caganinannesi googleden mutlubebekleriz forum diye giriş yaparsaniz oradan kolayca profil resmi koyabilirsiniz .ayrıca isim değişikliği için @Thesra hanımefendi size yardımcı olacaktr 😊
Thesra caganinannesi Profilinizden resim yükleme butonuna seri bir şekilde birkaç tık yapın daha sonra yüklenmesi için açılacaktır☺️ Evet isminizi de değiştirebilirsiniz bunun için biz@mutluanneleriz.com’a eski ve yeni olmasını istediğiniz nicki mail atabilirsiniz💐
caganinannesi Thesra tesekkürler fotograf koydum ama link attığınız sey acılmadı isim degisikligi icin
Thesra caganinannesi O link değil e-mail adresimiz oraya mail atıcaksınız kendi maile adresinizden olmasını istediğiniz nicki ve şuanki nickinizi🌺☺️Yani evet isim değişikliği için
caganinannesi Thesra hata veriyo sanırım adres yanlıs diyo ama dogru yazıyorum anlamadım neden böyle gitmedi mesaj sanırım kactır deniyorum ama