Zynp10 Arkadaşlar eşim 20 lik dişlerini çektirecek çektirdikten sonra kalıcı his kaybı olabilirmiş bu durumu yaşayan varmı geçici his kaybıda 1 yıl süredebilir dedi doktor belkide kalıcı bile olabilirmiş böyle bir sıkıntı yaşayananız varsa lütfen yazsın
Honki_Ponki Zynp10 1 ay önce kızımı götürdük doktora dolgulu bir kök dişi vardı ona da aynısını söyledi doktor şun çektirmedik ama çekilsede çekilmesede bu his ola bilecegini söyledi doktor tam sinirlerde imiş dişin kökö sıkıntı yaşata bilir dedi ve doktor bu dişi çekemeyecegini söyledi bizede geçici de ola bilir geçmeye bilir de demiş kızımada
kivirciginanasi Zynp10 ben çektirdim 2 yıl kalcak hic öyle birşey yasamadım. Verilen ilaçları düzenli kullan yeterli. 10 gun falan birşey yiyemedim ben 20 gun kadar çekilen yer hava aldığı icin sanırım sızladı hepsi bu Sonra çok rahat oluyorsun benim dış çekimi 3 4 saat sürdü çünkü midem çok bulanıyordu baya yavaş yavaş yaptı doktor ama özele gitmeni tavsiye ederim
Zynp10 kivirciginanasi bizde özele gidiyoruz. Sizinkide sinir üzerindemiydi peki?? Bir kaç doktora sorduk aynısını söylüyorlar taö sinir üzerinde olduğu için sıkıntıymış başka bir doktora yönlendirdiler oda garanti veremiyor oladabilir his kaybı dedi, teyzemin 3. Yılı olacak hala his kaybı var o bölgede umarım bizimki öyle olmaz kolayca geçip gitsin
Eymencvk Zynp10 bende çektirmem lazm ama korkuyorum ağrı yapmaya başladı siz his kaybı yazınca bi düşünceye kapıldım 🥺
KardelenYB Zynp10 ben çektirdim ama yaşamadım hatta 2 ay felan oldu ama şu sinir olayına hakim değilim benım kolay bir cerrahi işlem oldu
kivirciginanasi Zynp10 bana öyle birşey söylemediler ya da ben hatırlamıyorum. Ya da hepsi öyle de doktorlara mi bağlı onu da bilmiyorum
Canparem1453 Zynp10 hayir canim hic oyle birsey olmuyor.2 sini normal cektirdim 2 sindende amelyt oldm dikisliydi.his kaybi falan olmadi.doktorunuz iyiyse isinde hic bisy olmaz
Drannis Zynp10 mandibular sinire değiyorsa his kaybı Yaşar geçici veya kalıcı olduğu cerrahi sonrası iyileşme döneminde belli olur. Böyle birşey yaşayan birini bulsanız birşey değişmeyecek ki soruyu anlayamadım
Zynp10 Drannis araştırmadan sormadan neden yapalım? bilinçli bir şekilde çektirmek var birde gerçekle diş çekimi sonrası yüzleşmek var. Biz önce internette okuduk sonra doktora sorduk direkt söylemedi yani. Daha sonra teyzemizde aynı sorunu yaşamış öğrendik. Soru gayet açıktı. Çektiricez umarım böyle bir sorun olmaz.
Drannis Zynp10 umarım olmaz ama her diş bir değil eğer sinirle bağlantısı varsa malesef öyle bir ihtimal var insallah sorun olmaz geçmiş olsun