Deletedmom896 kbtmz Hiç hijyenik bulmuyorum 😂 çıkarıp atmak daha çok içime siniyor ki ped takmak bile bazen eziyet zaman anlamında kaldı ki kabı alcam yıkıcam takıcam ohooo hiç benlik değil
nalanablaa kbtmz ben merak ediyrum ama tampon kullandım bi kere onun görüntüsü bile midemi bulandırdı bi daha kullanamadım o yüzden sıcak bakamıyorum
Zeynepazram Merak ediyorum aslında ama degisip onu yıkayıp takana kadar akar zaten çamasıra ya 2 tane alınmalı ya da hic alınmamalı bence 2 tanede bütceyi cok cok zorlar
limonlukarpuzzz Deletedmom896 aynen size katiliyorum kii ilk 3 gun depend kullandigimi var sayarsak benim hic tuvalettem cikmamam lazim 😂
Reyna 2lokummannesiii Gamzeli tampon gibi bişey ama biraz büyük kap gibi vajinaya yerleştiriyorsun kan kapta birikiyor çıkarıp temizleyip tekrar kullanabiliyosun
Deletedmom896 2lokummannesiii Minik bir kap düşün kukuya sokuyorsun adet kanını orda birikiyor sonra çıkarıp yıkıyorsun tampon gibi düşün 🤮
zeyzey77 2lokummannesiii Minik huni gibi bir şey ucu kapalı ama onu vajinaya sokuyorsun. Kanama çoksa tutmaz zaten bacaklarından akar kan bir de vajinanın içinde huni gibi şey insanı rahatsız eder bence
Sinemmmmm Gamzeli huniye benzer birsey adet kanini icinde topluyor doldugunda cikarip yikayip geri takiliyor
Albertosss Deletedmom896 işkence gibi yaaahuuuu ne öyle tak çıkar 🙈 ped en güzeli dediğin gibi ona bile tahammülümüz yok 🙃