MetehanSevda Kayranaz dogal maden suyu ne zarari olabilrki ben hamileyken gunde 2 sise icerdim cok faydasi var kemik gelisimine
AzraSare Kayranaz bende içiyordum yeni Doğum yaptığımda felan ama çok gaz yaptığını duydum ve okudum internetten o günden beri arada içiyorum . Her bebek annne farklı tabi siz neyine dokunup gaz yaptığını bilir , anlarsınız 😘
BeyzaSare Kayranaz ben de doğum yapalı 16 gün oldu süt yapıyormuş bildiğim kadarıyla günlük bi tane tüketiyorum
Bsrerkk minnakkus benim bebeğim gazlı gazlı içecek tüketmek gazı tetikliyor acaba soda da buna dahil mi bazen soda içmek istiyorum ama o da gazlı içecek olduğu iÇin içmiyorum
Ebruferit Bsrerkk valla ben herseyden yemeye içmeye başladım. Zaten.gazi var dedim bunları yiyip içersem yine olacak azalacak bir durum yok diyip iciyorum😊
Ebruferit Bsrerkk birde gaz için mutlaka sıcak su torbası tavsiye ederim ayak altlarına koyun çok iyi geliyor
Bsrerkk Ebruferit ben e bebekten almıştım mikrodalgada ısıtıyorum karnına ayaklarının altına koyuyorum sıcak olduğu iÇin gazını çıkarmasına yardımcı oluyor eviniz sobalıysa sobanın üstünde de ısınıyor