Sara_kucuk Merhabalar 1 yaşında kızım var slepy 5 numara bez kullanıyor fakat çok sızdırma yapıyor Prima ya geçiş yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla primanin çok çeşitleri var hangisini önerirsiniz özellikle sızdırmayan şimdiden teşekkürler
Muhasebeciana Sara_kucuk prima premium care kullaniyoruz canim birde molfix pure soft ikisindende cok memnunuz ne tasma yapti ne cildinde bir zarar verdi kizimin baska hemen hemen her bezi denedim hepsi pisik yapti ve bazilarida malesef cok sizdirmisti
Gizem_Teo Sara_kucuk sleepy bizdede çok sızdırma yaptı prima aktif bebek kullanıyoruz şimdi çok memnunum
Missyloves Sara_kucuk Primanin sadece adı var bence Bayb turco alabilirsiniz yada sleepynin artısı ekstra koruma iceriyo diye biliyorum sizdirmamasi icin yada altı nosunu muhtemelen küçük geldiği için yapar yada bı tarafa kaydığı için her bezden olan bişey bende o durum önemli olan bebeğin cildine alerjik yapmaması. Ben iki bezden de çok memnunun fiyat karsilastirmasi yapıp indirimli alıyorum
Cokharams Rossmandan baby dream Alıyorum çok memnunum ama iki farklı çeşidi var ben pamuk olanını tercih ediyorum
SbnmTlg Sleepy extra günlük aktivite külot bez kullanıyorum çok memnunum. Memlekete geldik ondan bulamayınca normal sleepy cırt bez aldım sızdırmaya başladı. Külot bezlerden daha çok memnunum.
Muhasebeciana Sara_kucuk bazi bebekler boyu uzun oldugu icin kilosunu pek belli etmiyo canim oyuzden eger oyleyse 4 numara prima premium care rahat olur diye dusunuyorum ama biraz tombis bir bebekse 5 olur diye dusunuyorum benim kizim 1 ay once 8860 ti suan 9 kusur olmustur ama 4 bize rahat oluyor. Molfix pure soft 4 numara sanki kizimi biraz sıktı gibi molfix alirken bidakine 5 almayi dusunuyorum ben kaliptan kalibada fark ediyor ama dedigim gibi prima premium care daha esnek 4 olur diye dusunuyorum