AfraZ Bebegim reflu skntisi olan bir bebek son zamanlar kustugu yapiskan halde oluyor bunu da cikarana kdr cok zorlaniyor bir müdet bogazda kaliyor vsrmi böyle olan nedenini bilen daha bir aylik
fatma_86 AfraZ benim bebeğimde reflüsü var.Arada oldu.Balgam dedi doktor.Peditus diye bi şurup vermıştı onu kullandık 5gün o şekilde iyileşmişti
Nhlady AfraZ Benim bebiste daha 1 bucuk aylik yapiskan dediginiz sakiz gibi boyle uzuyor mu sildiginizde benimkide oyle cunku birde hirliyor bazen benim bebek ben balgami oldugunu dusunuyorum ama doktor birseysi yok deyip kafasindan atiyir beni sanki bende inanmiyorum doktora acikcasi
fatma_86 AfraZ ilacı kullanınca geçti..Tekrar üşütünce tekrar oluştu ama doktor gorsun ıstedım(ben kafamda soru işareti kalacagına doktora götüreyim diye düşünenlerdenim o yüzden götürürüm geçmesini beklemem) ,yıne ilac verdı gectı👍🏻
Selinglr AfraZ geçer canm genelde kusan bebeklerdede oluyor bu durum emziriyorsanız kendınızıde sıcak dıye cıplak ayakla gezmeyin..
AfraZ Selinglr ay insaallah cunku burda duzgun doktor da yok insaallah toparlar ilk bebek hic tecrübe yok
AfraZ fatma_86 bulundugum ilcede iyi bi doktor yok bayram icin ankaraya gidecegim olmazsa orda göstereyim