Kedidirokedi Geceleri taş gibi oluyor göğüslerim gündüzleri hiç yok çok geç birikiyor sütüm bebeğimde bir göğüsümü tamamen emdikten sonra diğer göğsümü yarım bırakıyor göğüs tam boşaltmadanda sütle dolar mı yoksa tamamen boşalması mı gerekiyor
PirayeMom Kedidirokedi gündüzleri yok sanıyoruz ama aslında var sadece gece dinlenirken daha çok doluyor gündüz sürekli hareket halindeyken çok fazla dolmuyor ama her zaman var. Yarım bıraksa da dolar
[silindi] Kedidirokedi tamamen boşalırsa daha çabuk süt üretimi gerçekleşir beyne uyarı gittiği için süt üretimi hızlanır . Yarım bıraktığı göğsü sağmanızı öneririm
nevruz0506 Kedidirokedi merhaba siz kaç aylıksınız acaba benim kızım daha yeni 1 ay 1 günlük sütüm çok güzel vardı ama 3 gündür hiç yok ne yapsam ne etsem olmuyor Bi kaç gün önce bile göğüslerim taş gibi oluyordu geceleri tişörtüm hep ıslanıyordu ama az önce sağım yaptım 2 göğüsten 1 ölçek çıktı çok üzüldüm lütfen yardım eder misiniz 🙏🙏🙏🙏
Begooo Kedidirokedi tamamen boşalması gerekmiyor her türlü süt oluşut bebek emdiği sürece illa tamamen boşaltması gerekmiyor
Begooo nevruz0506 bol bol emzirmeye devam edin üzülmeyin, stresten uzak durun. Bir ölçek dediğiniz kaç cc
Kedidirokedi nevruz0506 1 ay 4 günlük olduk inanın süt konusunda aşırı dertliyim hiç mama vermek istemiyorum aşırı gaz yapıyo kıvranıyor gözümün önünde ama boş göğüsüde emmekten sinirleniyor ağlıyor
nevruz0506 Yarim_Kilo_Kiyma içiyorum günde 2 3 litre oluyordu normalde ama bu Bi kaç gündür olmuyor anlamadım ben çok dikkat de ediyorum 😒