Melikeeeecansuu Bebegım uyuyor hemen gerı kalkıyor gunduzlerı böyle gazıda yok altıda temız uykusuda var ama uyumuo sebebı nedır
PirayeMom Melikeeeecansuu doğduğu günden beri öyle benimki de. Sanki iki saat deliksiniz uyumuş gibi uyanıyor bide 🤣 gece uyuyorsa problem etme. Bizim için akşam olmuyor o ayrı ama yedi deyince odaya gelip bez emzirme yaptıktan sonra en geç sekizde uyumuş oluyor benimki. Gecenin rahatlığı onun için de bizim için de daha önemli diye düşünüyorum.
Azraaa02 Melikeeeecansuu efendim iki aylık bebekten uyku düzeni beklemeyin üç aya kadar üç aydan sonra uyku düzeni yavaş yavaş düzene girecektir ben yaşadım çünkü biliyorum sabah yedi sekizlere kadar beşik salladı mı hatırlıyorum. Şu anda kızım 11 aylık oldu gece sadece bir defa tek uyanıyor full yatıyor öğlene kadar
momboys Melikeeeecansuu 23 günlük benimde öyle gündüzde uyumuyor gecede😩 günde 3-4 saat uyuyorum yakında depresyona gircem diye korkuyorum
Melikeeeecansuu PirayeMom benımkıde en gec 9bucukta uyuyor sabah 7ye kadar 2kere kalkar emeer yatar ama sabahta benım uykum oluo
Melikeeeecansuu Azraaa02 benım de gece yatıyor ama gunduzde yatıyordu 2 /gundur böyle yapuor benımkıdr sallamaya alıstı gttım elektırıklı besık aldum kurtuldum yoksa ellerım fayanmıyordu
Esleminannesi28 @Melikeeeecansuu büyük ihtimal kolik canım kızımda öyleydi ve 2 aylık da zaten daha beter oluyorlar ama geciyor hersey korkma
Melikeeeecansuu Esleminannesi28 gaz sorunu cok yasadık zaten ama kalmadı cok şükür ama 3gundur uyuyo 2dk sonra gerı kalkıyor sıcaktan galıba
Melikeeeecansuu momboys normal de uyuması lazım sureklı bnm oglum 40gune kadar 24saatte toplasan 1saat uyanık kalırdı sureklı uyurdu sımdıde ıyı uyku duzenı ama huzursuz bıkacgundr. Kac saat uyuyo mesala gunde
momboys Melikeeeecansuu toplamda gecen haftaya kadar 16 saat uyuyordu şimdi 10 saat 24 saatte ya uyuyo ya uyumuyo diyebilirim
Melikeeeecansuu momboys allah yardımcın olsun ınsallah bebeklerımın uyku duzenlerı duzelırde hem bız hem onlar rahatlar
momboys idilolo ya sanki happy momdan ismini hatırladım 😀 dogumlarımız yakındı pespese olmus demekki valla cok zorlanıyorum bu uyku yüzünden ne yapcam bilmiyorum
idilolo momboys ben de hatırlıyorum sizi, 26 haziranda doğdu, evet uyku dün kötüydü, gündüzleri uyurdu uyumadı, şimdi uyuttum inşallah uyur.