Kadirnur Kizlar bugun 4.gunum normal dogum yaptim makat deligim biraz disari cikmis basurumda disarda ve haff morluk var gbi normalmi bu merak ediyorum ???
DevranAlp Kadirnur bende normal yaptım bnm de yoktu basur ıkınmaktan götüm çıktı sanmıştım sonradan ve gerçekten çıkmış 😀 normal Doğum görüntüsü kötü ya kabak çiçeği gibi oluon bi süre her neyse bn 6 aylık olduk hala ufak ufak var basur geçmedi kabız olmamaya dikkat et daha hızlı iyileşir sıcak suyla rahatlatabilisin kendini iğrenç bişi su basur ya allah kimsenin basına vermesin gerçekten 🤦♀️
Ecis Benim basurum olmamasına rağmen doğumdan sonra ıkınmaktan çıkmıştı.bebeğim şuan 2 aylık, kendi kendine geçti zamanla. Merak etmeyin normal 😊
Kadirnur Ecis morarti olunca bide dsari cikinca biraz korktum 10 gun snra kontrolum o yuzden sabirsizlndim sorayim dedim :)
deletedmom2200 Kadirnur normal canım ıkınmaktan dolayı oluyor 40 ına kadar epey düzeliyorsun merak etme 🙏
Sibelemrekaya Kadirnur bende doktora gitmelisin benimde öyle oldu dikişten colm arası açıyordu dışarı çıkmıştı ve memenin biri çok dışarı çıkmıştı ve mordu hastaneye gittim doktor hap ve krem verdi 2 3 günde geçti doktor geçmese gel amaliyat yapalim dedi ben yeni doğum yaptığım için kabul etmedim ama çok şükür geçti 1 ay sonra amaliyat olcam ama