AlmilaDoga Mirackaan hamile kaldığım kiloya geri döndüm kilo gidioda o kalıcı gibi belki spor falan yapsam gider de dinlenmeye vakit bulduğum an yan gelip yatıp enerji topluyorum😅
1prens1prensess Mirackaan durduğu yerde duruyor😂tabi ilk ginlere ayşara göre şuan çok çok iyi baya azaldı ama siz daha çok yenisiniz göbeğinizin gitmesi için daha ödeminizi bile atamamışssınızdr belki
Alyazeynep Kadifemsii korseyi dogumdan kac gun sonra taktınız ve ne kadar kaldi ben ilk bebegimde kullanmadim hamileyim suan dogumdan sonra kullanmak istiyorum
oykuderin Mirackaan kurtulamadım🤣 ilk aylara göre şusn baya çekildi göbeğim ama olduğu yerde de duruyor
NefesMaviDeniz Mirackaan Henüz ameliyat yeriniz çok yeni kırkınız çıkınca doktorunuz kontrol ettikten hemen sonra korse kullanmaya başlayın. İkiz bebeklerimizi dünyaya getirdim ve korse kullanıyorum. Çok şükür süper işe yaradı. Gün içerisinde oldukça koşturduğum için zaten hamile kaldığım kiloma düşmüştüm ama hafif göbek vardı. Oda çok çok azaldı korse süper bişi
Solyanim09 Mirackaan hamileligimde 30 kilo aldım. 20 aylık oğlum. 20 ayda 40 kilo gitti. Göbeğim hala var. Bizde genetik gerçi 50 kilo bekar kardeşimde bile göbek var 🤦♀️
_ADA_ Mirackaan sağlıkla büyütün yavrunuzu🌸 ilk 6 ay bir çaba göstermedim. Diyet ve spor da yapmadım. Zaten fazlalıklar bir şekilde gidiyor. Ek gıdaya başlayınca spor, yürüyüş, bir de yediklerime dikkat ettim. 20 kilo aldım 18 kilosu gitti. Son iki kilo kızım 11 aylık🌸
NefesMaviDeniz Alpbeybi Yaaaaaaa daha dün aklımdan geçtin biliyor musun bu kadar olur süper😀 Kendi kendime dedim ki ya acaba napıyor doğum yapmıştır oda nasıl bulurum burda mıdır diye düşündüm seni🙈🤗 Nasılsın herşey yolunda mı bebeğin nasıl?
Mrv-_- Mirackaan 8 gün bunu araştırmak için çok erken :) bebeğinizin ve ailenizin keyfini çıkartın sonra dikkat eder spor yapar toparlarsınız.
Aminem Mirackaan dogumdan çıktm eve geldm 10 gn içinde göbegmde kilomda hamile kalmadan ki halime dönmüştü sezeryanla alakası yok bence göbek kalma vucut tan vucuda degişiyo birde hamilelikte alınan kilo önemli
idilolo Aminem aynen öyle, benim annemin de ablamın da öyle olmuştu, korse henüz giymiyorum, doktor 40’dan sonda korse ve belli spor hareketleri dedi. 66,5’la doğuma girdim şu an 55 kiloyum.
Dorukmomy Mirackaan özel hiç birşey yapmadım. Hamileliğim de zaten 9 kg aldım. Doğumda 6 sı gitti 3 ü de 1 hafta içinde gitti. Öyle göbeğim yok yani.
Alpbeybi NefesMaviDeniz yaaa bu kadar olur ❤️ her şey yolunda 36 günlük oldu benim bebem de 🥰 ikizler nasıl keyifler yerinde mi 🙈
Angel35 Mirackaan kurtulamadım ben canım 3 buçuk aylık olduk hala göbüş var ama 8 günlükken çok daha fazlaydı tabiki 40 ım çıkana kadar bayagı inmişti benim şişlik