dlnelsn Kızlar göz çevrem çok koyu nasıl geçer böyle olupta iyi sonuç alanlar yazsın lütfen ne kullandınız da geçti sinir oluyorum artık.
[silindi] dlnelsn aynı dertten şikayet ediyorum bende ama anneden geldiği için gecmiyor kapatıcı kullanıyoruz kremler aldık geçmedi maalesef genetik ise yapacak bisey yok
Simiyy dlnelsn kremle mremle geçmiyor ben neler neler denedim artık kapatıcı benim organım gibi bişey oldu 😂
Gin Genetikse pek geçmiyor😅 güzellik merkezlerinde yaptıkları bir işlem varmış, bu morlukları bir süreliğine açıyormuş.
elifhakan Maalesef bende bu dertten muzdaribim anne ananede aynu sekilde kapaticilarla idare edioruz artk☺️
Gin dlnelsn benimki genetik 😹 anne tarafından geliyor🤣 Çevrede varsa güzellik merkezi bir görüşün mutlaka😹 bu iş için satılan kozmetik ürünler ateş pahası üzerine bir işe de yaramayınca insanın morali bozuluyor 😹
[silindi] dlnelsn valla napim çoğu zaman bi cok kişi de göz çevren morarmış rahatsız mısın derdi makyaj yapmayınca evet hastayım derdim çalıştığım zamanlarda 😃 ama hiç takmıyorum çünkü anladım ki taktığım zaman daha çok gözüme batıyor 😊
dlnelsn elifhakan bende edemem zaten genetikse geçmez diyorlar kısa süreliğine rengi açılıyormuş sadece
dlnelsn Simiyy valla napalm mecbur kapatıcıya kaldık herkes demir eksikliği diyor ama ilaç içmeyide hiç sevmem