Secilly Bebeğim 3,5 aylık sütümü sağıp veriyorum meme nadir emiyor malesef. Son günlerde sütümde azalma var. Bebegimin doydugunu sütümün yettiğini nasıl anlarım bir dahaki doktor kontrolüne dek?
DenizKizi Secilly soyle soyluyom artik 1 kilo almaz azalır biz 3. Ayda 700gr aldık yani 6. Aya kadar 400 500gr altında kilo alırsa belki yetkiyi diyebiliriz oda belki en önemlisi bebegin ayıyla uyumlu fiziksel bedensel gelişim gösteriyor mu tepki veriyor mu burada hep kilo konuşuluyo ama boy uzaması daha önemli bi gösterge.
Secilly DenizKizi bebeğim 3 kilo doğdu şu an 6 kilo aslında kilo persentil hesabına göre düşük ama doğdugu kiloya göre de her ay kilo alımı normal bir süre sonra yakalar diyor doktorumuz. Haftada bir kaka yapıyor acaba o yüzden süt yetmiyor mu diyorum ama çişli bez 7-8 tane
DenizKizi Secilly kaka degil cisli bez onemli bebekler haftada 1 kere bile yapabiliyor kaka ama cisli bezi yeterli. Mesele saglikli olmaları benim arkadaşım 4200 doğurdu oğlu suan 1 bucuk yasin-i gecti 11 kilo ancak mesele sonraki gelisimi benim oglum 3200 doğdu 10 yaşında 50 kilo 152 boyu var belli olmuyo bi gösterge degil bebeklik durumları ilerisi icin
Melike16 DenizKizi çocuğun d vitaminine ihtiyacı olduğunu nerden biliyorsunuz? Vitamin eksikliği varsa, doktor gerekli tahlilleri isteyecektir. Gereğinden fazla d vitamini alımı önemli sonuçlar doğurabilir. Kafanıza göre d vitamini alıp başlatmayın. Yanlış tavsiyeler maalesef.🙄