iki_prens_annesi Sorum yukarda nasil kurtulabilirim yardimci olabilir misiniz asiri tiksiniyorum börtü bocekten 🤦
DurununAnnesi12 iki_prens_annesi kurtulamadım ben kurtulan varsa bende faydalanayım 🤦♀️ geçende kulağımı ısırdılar korkudan kapı pencere açamıyorum her gün süpürüyorum
Mariposa iki_prens_annesi Bayer karınca yemi alıyorsun ertesi gün karınca kalmıyor. Doğal ne yaptıysam gitmediler, karanfiller, deterjanlar, tarçınlar vs yok en son bu ilacı kullandım daha çıkmadılar
iki_prens_annesi Sakinee onu denedim sıktım kurudu parcalarinida toplayip yuvaya goturdu hayvanciklar 😂
Elifnurc iki_prens_annesi Benimde evimi bastılar ya özellikle mutfakta çöp kovasını mesken tuttular resmen tezgahın üstünde geziniyolar geldikleri yeri buldum kapattım ama hala başka yerlerden geliyolar
Mariposa Elifnurc toz şeklinde zaten, çıktıkları yerin hizasında bütün duvarın kenarına döktüm ben onu yuvalarına taşıdılar ve toplu katliam 😬 😟 küçük boncuk gibi birsey ama bebeğiniz emekliyorsa dikkat edin ağzına falan atmasın sakin
iki_prens_annesi alinaannee ayy bn huylaniyom yerde yemek yedim yanimdan gecti kalkip masada yemeye basladm asiri tiksiniyorum haywnlrda 😳😂
Eylulhuma16 iki_prens_annesi Yn ediyorum simdi suratimda geziyodu ya of biktim valla bende 1. Kattym hep oluyo bizde üstüne sizin postnizu gordm 😭😡
Lidya-t Suyun içine sirke ve limon koyun sprey şişesine katın onu geçtikleri yerlere sürekli sıkın 2 gün de yok oldular benim .Aşırı fazlaydı
iki_prens_annesi Lidya-t Deneyecm de sirkem kaldi limonu yedilr karinca 😂 sirke tek ise yaramzmi acaba
Kukukrll iki_prens_annesi ay kimyon yazmışım pardon tarçın dolacaktı 🙈kesinlikle işe yaradı bende ama önemli olan karıncaların çıkış noktasını bulup da dökmeniz
Sakinee iki_prens_annesi vah yazık açlar kız herhalde yuvalarına şeker bırakta çıkmaya gerek duymadan orada dursunlar bari 😂