Elaogemnes Kızlar iyi akşamlar herkese😇 kızım 8 ay 7 günlük artık ne yedirsem diye düşünmekten yoruldum 😧 biraz tarif söyleseniz fikir paylaşımı yapsak? ve ek gıdaya erken başladığımız için şuan çoğu şeyi yiyebiliyoruz ama yemiyoruz😒ne yapabilirim?
leylimleylim Elaogemnes ek gıda tarifleri adlı bir kitap var icinde 6 aydan 12 aya kadar olan bebekler için bir sürü tarif var. Ben cok yararlanıyorum gercekten doktor onaylı tarifler bir bakın derim. Trenduol satışı var ben 50 tl ye almıştım surekli mutfağımda takvim seklinde. Altında kutucuklar var tariflerin sevdi sevmedi eh işte diye ona göre şekillendiriyorum tarifleri. Cok memnunum. Resim atmayı bilmiyorum bilseydim atardım bir örnek sayfa
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Elaogemnes Patates küp küp doğra biraz zeytinyağında kavur üzerine bir çay bardağı su ekle. Mis gibi istersen üzerine yumurta kır ister patates ver. :) Yanmaz yapışmaz tavada kaşık dökmesi verebilirsin. Pankek verebilirsin.
Elaogemnes leylimleylim ya kitap aldım birsürü ama beğenmedi hanfendi 😑değişik değişik yapıyorum aman sadece tarhana yesin bizimki
leylimleylim Elaogemnes tarhanali omlet falan yapın isterseniz belki yer. Tarhanali krep vs. Baska nasil yardımcı olurum bilemiyorum ama illaki damak tadına hitap eden yiyecekler vardır:) bulmak lazım Allah kolaylık versin istahi bol olsun inşallah:)
Elaogemnes AyPerisiVeGokPrensininAnnesi teşekkür ederim patateste olmasa zaten birşey yemeyecek bebekler😇
Mariposa Elaogemnes o aylarda yoğurt çorbası ve tarhana çok seviyordu sebzeli mercimek çorbası yapıyordum, şehriye çorbası yapıyordum.
BenMathilda Elaogemnes Bugüne kadar neredeyse 600 tarif paylaşımı yapılmış Tarif Dünyası köşemize göz atabilirsiniz. 🥰
2015 Elaogemnes ben kızım genel de çorbaları seviyor bugün yaptığım çorba bir avuç mercimek bir avuç tan az princ arpa şehriye bide biber dolması yaptım etinden kaldi az kavurdum içine kattım öyle bir.corba yaptım kızım severek yedi bı öğün diğer öğünde de çorbasına az yoğurt ta kattim tadını değiştir di yedi
Deletedmom5455451 Elaogemnes ben özel birşey hazırlamıyordum evde ne pişerse ondan yediriyordum akşamları da kaşık maması veriyordum
LazKizi Merhaba bizim de favori corbamız sarimsakli tereyağlı un çorbası deneyebilirsin hem lezzetli hem şifalı