Birdunyabircennetannesi Bebeğim kaka yapamıyor ve o yüzden çok ağlıyor tecrübeli anneler ne yapabilirim? Masaj falan hiçbir şey fayda etmedi
Birnazz Birdunyabircennetannesi Zeytinyağı sürüp kulak çöpüyle poposuna uyarı verebilirsin ben de aynı sorunu yaşadım yaşıyorum hatta o şekilde yapıyor bide sağlık ocağından bize şurup yazdılar oda iyi geliyor
elifilyas2208 Birdunyabircennetannesi mamasına hakiki zeytinyağı köy 1 çay kaşığı içir onu cnm. Zeytinyağıyla karnına masaj yap bol bol ayak diplerine yap bide ardından duş aldır duş esnasinda karnını hafifce ov.kuvet filesine yüz üstü köy sırtını ov.bittikten sonrada giydir ins yaparda kuzucuk rahatlar. Rahat uyur belki bunlardan sonra.ben hep böle yapıyodum. Ama zamanla duzeliyi merak etmeyin.
Birdunyabircennetannesi lanadelmiyav Anne sütü+ Mama. Mama yaptı böyle bırakacağım. Dünden beri yapmıyor ama aşırı sıkıştırıyor çok ağlıyor
GokturkAlp Birdunyabircennetannesi 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor bazı doktorlar. Bağırsakları gelişim sürecinde böyle şeyler oluyor arada. Evham yapmayın bence.
lanadelmiyav Birdunyabircennetannesi bir haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar ama büyük olasılıkla gazı vardır. Gaz masajı deneyin, ılık bir duş aldırın belki rahatlar.