elifilyas2208 İyi akşamlar anneler.bebegim 5,5 aylık yüz üstü donuyo ama şöyle bişe var.uykusunda yüz üstü dönünce kafası dik uykusu bôlünüyo.bu ne zaman öğrenecek acaba.kafasini dik tutuyo yatakta etrafına bakiyo. Düz donderince tekrar uykuya daliyo.
Ebraryz elifilyas2208 Benimki yedi aylık altı aylıkken aynen dediğini yapiyodu kafasını kaldırıyordu uyandırıyordu kendisini zamlanla koyması gerektiğini öğrendi :D
lanadelmiyav elifilyas2208 minnoş yaa😍 benim oğlum 3 ay 22 günlük bu aralar o da öyle yapıyor. Ama belli bir süre sonra kafasını koyup uyuyor.
elifilyas2208 berenduha nasıl yani ben yüz üstü dondermiyorum kendi donuyo kafasını kaldiriyo etrafına bakiyo sonra sırt üstü çevirince uykuya devam ediyo.
elifilyas2208 lanadelmiyav çok tatlı oluyolar gece kalkınca gülmem geliyoda işte bi rahat uyusa gündüz ztn çok hareketli enerji birakmiyo bari gece bıraksa bi 🥰😁
Ayazimmm elifilyas2208 az önce aynısını yaşadım aşırı komik oluyor ama merak ettim bende nezaman öğrenicej yada benmi bişey yapmalıyım
Poncikellaa elifilyas2208 benim de öyle kızım ya kucaımda uyutup yüz üatü bırakıyorum uyanınca hemen dikiliyo kafa feri yatırmıo ve ağlıyo nasıl alıştırıcam acaba ya 🙈