Kalps Merhaba arkadaşlar, bebeğimin sırt kısmında bezin geldiği bölge hep isilik . Bez bağladığım içinde arka kısmına hep o naylon kısım geliyor ve isilik gittikçe artıyor arada açıkta bırakıyorm ama faydası yok . Ne yapabilirim ?
lanadelmiyav Kalps sabah akşam duş aldırın. Maalesef net bir şekilde şu geçirir diyeyem. Benim oğlumda da oluyor. Sabah akşam duş aldırıyorum yalnızca.
Tazeanne3434 Kalps doktor bize de sabah akşam suya sok hergün şampuanlayıp kafasını yıkamana gerek yok ama vücuduna su tut demişti öyle yapıyorum bide terleyince üzerini hemen değiştirin
Araf52 Kalps benim kzımdada aynısı vardı yaz gelince sürekli oluyor duşta fayda etmiyor yaz bitene kadr geçmiyordu en sonunda egzama gbi oldu sklaştı doktor travozal krem verdi o iyi geldi ama ağır bi krem bizde bi sıkıntı olmadı siz gene doktora danışın
Kalps Cipiti lanadelmiyav kbra_ayc1 Tazeanne3434 Araf52 hergün duş aldırıyorum , bioderma atopik ciltler için krem sürüyorum boyun kısmında çıkmştı geçti ama bez bölgesine hiç fayda etmiyor.
kbra_ayc1 Canım hergün duşunu aldır ve güzelce kurula. Birde doğal içerikli bir Gülsuyu kullan. Bezini değiştirdiğinde hemen yeni bez bağlama biraz oranın hava almasını sağla. Çok geçmiş olsun 💐
Tazeanne3434 Kalps ben günde 2 sefer altını değiştirip alt değiştirme bezini sarıp bağlamıyorum biraz açık kalıyor hava alması için bizim sadece boyun ve sırt bölgesinde var oda 2 gündür olursun malesef
Cipiti Kalps bez kısmı naylon olduğu için daha mı çok yakıyor acaba bezi katlayıp koysanız yada gecici olarak ince bez falan mı kullansaniz bilemedim
Kalps Cipiti evet naylon olduğu için dahada sıkıntıı katlasam da olmuyor ki .. bez yada temizleme pamuğu koymayıda deniyeyim
Kalps Yasemin38 hayır sürekli kullandığımz marka şimdiye kadar hiç olmadı . Prima kullanıyoruz yeni 5 numaraya geçtik . Numarasıyla alakası yoktur herhalde
Kalps lanadelmiyav prima kullanıyoruz hep yeni 5 numaraya geçtik . Onunla alakalı olabilir mi ? Bilemedm şimdi
Yasemin38 Kalps Yok canım numarasından olmaz öyle bir durum sırt kısmına ince bir bez parçası koyup geçip geçmediğini gözlemle istersen
Emineegemen05 Kalps sabah akşam.dus aldırmakla birlikte ben mustela kullanıyorum vucud kremini o çok iyi isilik olmasını engelliyor aynı şeyi bende yaşamıştım duş ve kremle hallettim kalmadi sukur
Kalps Emineegemen05 mustela yaramadı bize biodermayı sürekli kullanıyorum vücudun da geçti bu sefer de bu çıktı
Sleepwalker Kalps Ben kocamın atletletlerinden kestin tam poposunun kuyruk kemiğinin olduğu yer varya bizimde hep ora isilik oluyordu atlet parçasını her altını değiştirmede koydum pislediyse yıkadım yenisini koydum öyle öyle geçti peçete de koyabilirsin ama hemen ıslanabilir atlet teri de çekiyor hem o yüzden ben hep küçük küçük kesip hep koyuyorum hala bacak aralarına falan