DiDoCe Bebeğimin vücudu geriye doğru kitlenerek 15 saniye kadar gözleride aşağı kaydı gözlerini toparlayamadi bilgisi olan var mi ?? Bebeğim 6 günlük Bu yüzden daha doktor numarası bile almamışım Acili aradık uzman cocuk dr yok
DiDoCe DiDoCe yinede acile gideceğiz fakat kesin emar falan çekerler sonuc Allah bilir en zaman çıkar
mihrosum DiDoCe kızıma gaz sancısı girince oyle olurdu. Ah nefret ediyorum o zamanlardan kirlenir nefesi kesilirdı. Yarın dra git canım ınsallah onemlı bıse cıkmaz
Kadifemsii DiDoCe göz kayması yeni doğanlarda normal canım ama diğer dediğinizi anlayamadım kızım yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık olana kadar ara ara gözleri kayardı . 2 aylıkken göz doktoruna götürmeniz gerekiyor zaten .umarım sizinki de yenidoğan dönemiyle alakalıdır
DiDoCe mihrosum Bu hiç benim aklıma gelmemişti teşekkür ederim gittik normal dedi ama inşallah ileriki zamanlarda birsey çıkmaz ya
Juliet1 DiDoCe 6 aydan önce göz kasları gelişmediği için normal bu durum endişe etmeyin 6 aydan sonra olursa tedavi gerektirir
Kadifemsii DiDoCe gaz olabilir benim kızımda her üstten çıkardığında kusardı . Kusması fışkırır tarzda değilse sorun yoktur ama siz yinede bir danışın doktorunuza
DiDoCe Kadifemsii Doktora gittik normal dedi çok şükür inşallah ileriki zamanlarda bir sıkıntı çıkmaz:(