Bengi sima histamin alerjisi olduğunu nasıl anladı bizi deri testi yapıldı histamin baya yüksek ama doktor üzerinde bile durmadı onun alerjisi olanlarda artış oluyormuş onda testin geçerliliği vs dediler bilmiyorum soracağım
sima Princess1 canım biz 4 aylıkken yaptırdık hiç bisey çıkmadı hiç cilt tepki miz olmadı ama kakada bariz kan vardı İnan bazen sadece köpük yapardı arkadaş ım çocuğunda sadece mukus vardı birde gürültü kaka yapardı doktor diyet bile yaptırmadı 6 aylık ek gıdaya başladı ve ilk yoğurt la başladı hiç bi sorun çıkmadı sizin ki laktoz toleransında olabilir
Pinky86 Saricizgilibeyazev once sebzelerle baslayacaksiniz, kaka iyice toparlanacak, sonra kademeli (firinlanmis sut, firilanmis peynir, yogurt ve peynir) olarak diyet acacaksiniz.
Pinky86 Melanne 5.5 aylikti tadimlarla basladim. Kabak, havuc,patates, fasulye,semizotu sirayla ustune ekleyerek corba seklinde verdim. 1 ayda 1 cay bardagina ulastik bu sekilde.
Bengi Bukrem62 Bülent Şekerel Ankara’da bu doktor katı diyete karşı alerjinin gidişatına göre bakıyormuş