avhatice Bebeğim dün aniden kusmaya başladı bir yandan da ishal oldu. Subayevleri çocuk polikliniğine götürdük hemen salgın var çocuklar hep hasta dedi doktor dikkatli olalım
OncedenGurme avhatice son 1-1.5 aydır var malesef. Bebeğimde de ishal, mukuslu kaka vs oldu. Doktorumuz banyo suyundan olduğunu söyledi
Araseymen avhatice ya evet samsunda ablamun kucuk oğlu yesil su gelene kadar kustu ertesi gun 2 kizi ve kendisi hastalandi kusma bas dönmesi halsizlik.doktorlar önemsemiyor ilac bile yazmamislar hastaneler dolu çocukla..
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi avhatice Sulardan kaynaklı bir salgın var. Ateş kusma ish covid gibi sanılıyor ama değil aciller yıkılıyormuş. Sadece çocuklar değil bu arada yetişkinler içinde geçerli dikkat etmek gerek. 🙏🏻
Aybersa OncedenGurme Kuzenimin oğlu birkaç kez içmiş banyo suyunu ondan enfeksiyon kapmış, sizin bebişte içti mi yoksa vücuda temastanda mi oluyormuş 🤦, geçmiş olsun bu arada ❣️
avhatice OncedenGurme evet banyo suyu diyorlar bende günlük banyo yaptırırım suyu içti mi bilmiyorum ama içmez normalde
OncedenGurme Aybersa bizimki de içiyor yaa. Yüzüne su geldiği an yalamaya başlıyor 🥲 geçene kadar içme suyuyla yıkadım
avhatice Araseymen bize de kusmayı önleyici bi şırınga verdi ağızdan o kadar başka bişey yapmadı şimdide ben hastayım kemiklerim ağrıyor kusma var bende de
avhatice OncedenGurme aynen öyle oldu sanırım çok kötü oldum ya ilk defa başıma böyle bişey geldi safrasına kadar kustu garibim. Bide şarıl şarıl bi kusma. Kusarken gözleri gidiyor bayılıyor sandım çok kötüydü
OncedenGurme avhatice kıyamam yaa. Çok şükür kızımda kusma vs olmadı. Kakasında mukus vardı. Tahlilde de amip çıktı. Bol bol su içirin, vücudu susuz kalmasın
NurrA Ay bende günlük duş aldırıyorum benimki de yalıyor ağzına yüzüne su gelince inşallah hasta olmayız bizde 🥺 çoook geçmiş olsun
avhatice OncedenGurme öyle yapmaya çalışıyorum hala iştahsız yemiyor eskisi gibi inşallah toparlarız en kısa sürede. Size de çok geçmiş olsun🙏🏻