Milasmom 8 aylik bebis annisleri gunde kac cc sut yada mama veriyosunuz yada kac kere emziriyorsunuz kac öğün ek gida veriyosunuz neler veriyosunuz
Gulom34 Milasmom sürekli emiyoruz bir saat belirlemedim emdirmek için sabah öğlen ara ikindi akşam olarak yediği şeyler vardır saatlidir bunlar
DenizKizi Milasmom kizim bugun 9 aylık oldu gunde 5 kere falan emiyo gece disinda gece bazen iki bazen üç kere ama iki memeyi birden degil hep tek meme diğerine geçmez doğduğundan beri oyle emer. Sabah öğle akşam öğünleri var ama bu ara hastalıktan yeni çıktık yemek istemiyor ac ac dolanıyor malesef yoksa cok guzel yiyordu. Biz sofraya oturdukça da ağzına veriyorum bir iki oyle bizde de
NrYlmzTsr Cani ne zaman isterse emiyor hala, sabah, ogle, ara ogun ve aksam olmak uzere ek gida. Bu aralardada gece yatmadan da emiyor.
Arzuhayal Sabah öğleden sonra ve aksam yatmadan önce ek gıda veriyorum ama ek gıda konusunda pek iştahlı değil. her uykuya geçişte de emziriyorum 3-4 saatte bir emiyor yani. Gece de bi kaç kez uyanıyor o zaman da emziriyorum