2bebelianne__ Merhaba anneler bayramın 2. Günü tatile gitmeyi düşünüyoruz kızım 10 ay 8 günlük mayo bez hangi marka almalıyım ?😊 Birde güneş kremi hangisini önerırsınız👼🏻
Efemm 2bebelianne__ primanın mayo bezini aldım mustela gunes kremini tavsiye ederım cok memnun kaldım gecen sene
Kalimbanne 2bebelianne__ primanin mayo bezi çok iyi kakayi sizdirmadi ama bütün mayo bezler çiş sızdırıyor mustela çok iyi hepimiz ıstakoz gibi olduk oğlum yanmadan bronzlasti güneşe çıkmasına bile gerek kalmadı üstelik Antalya’nın güneşi fazla.diye panço müslini üstünden çıkarmadım tüm vücut bronzlaşmış 😊
2bebelianne__ Cheddar sebamed 50 faktör almış eşim ebebekten ama krem değil losyon almıs etkili olur mu ben hep krem kullandım kendıme
benimdunyam21 2bebelianne__ şimdiden iyi tatiller.şuan bende tatildeyim siveno güneş kremi aldım baya memnun kaldım.mayo bez olarak sleepy kullanıyorum şişme falan olmadı oda baya iyi 🥰
Hafsahuma 2bebelianne__ sleppy mayo bez kullandık gayet başarılı idi. Güneş kremi bebekler de güneşin vereceği D vitaminini engellediğine dair yazılar okumuştum kullanmadım
Poncito 2bebelianne__ incia gunes kremi ve sinek kovucu losyon aldim, mayo bezi decathlondan aldik baya guzel 🤌
VelardaEdiz 2bebelianne__ Mayo bez prima aldım güneş kremide mustela 4 gündür tatildeyiz sıkıntı yaşamadım