BurcakKaymak 3 ay 6 günlük bebeğimin dün akşam üzeri sesi çatallaşmaya başladı, bugün de hafif burun akıntısı var. Grip olmaması İçin ne yapabilirim yardımcı olabilir öisiniz ?
Kizim07 BurcakKaymak ben 6aydan once su veya sulu seyler verilmesine karsiydim bilmemne derken kendimi ihlamur verirken buldum. İyi geldigini dusunuyorum. Hergun veriyorum engellesin diye
GmzSnn BurcakKaymak gripten korkmayın her bebek we çocuk olur bi newi vucudun mikroplara karşı sawaşması gelişir üzlmeyin bebekler her daim hastalanabilir iyileşir tekrar hastalanır ama çok sıcak tutmayın sıcakta mikroplar daha çok ürer soğukta tutmayın ayaklarını sıcak tutun yeterli terlemesine izin wermeyin emziriyosanız bol bol emzirin mama weriyosanızda biraz fazla içmesini sağlayın üç aylık bebek için başka birşey yapılmaz zaten
KaSeAy BurcakKaymak Bol bol emzirin anne sütü antibiyotik yerine geçer. Odayı nemli tutun. Burnu tıkalıysa da aspiratörle çekin. 2 aylıkken grip olur gibi oldu hiç endişelenecek bişey yok sadece bol bol emzirdim ve burnunu temizledm
GmzSnn Kizim07 ıhlamur we diğer bütün ot içecekler bağırsakta bağışıklık yapar we ilerde problem yaşatabilir bütün ot çeşitleri ne için içilirse içilsin kısa süreli içilmesi gerekir bilginiz olsun 🙄
Kizim07 BurcakKaymak hayir olmadi. 6aydir her doktora gittigimde soruyorum. İsrarla hocam su vermiyorum ihlamur veryimmi diyorum. Evet ihlamur verebilirsiniz hergun hicbir sakincSi yok diyor. Ama içtiği ihlamur uc dort tatli kasigi var yok. Zaten veriyorum birseyler diyorsan hastayken ihlamur verebilirsin ozaman.
BurcakKaymak Kizim07 3-4 gündür sadece hıçkırık tuttuğunda 1-2 çay kaşığı su veriyorum sadece, bugün su yerine ıhlamur vereyim o zaman hasta olmasın bari. Teşekkür ederim 🙏🏻
Kizim07 BurcakKaymak hickirigi tek geçiren sey emzirmek emiyormu bilmiyorum ama . Dene bakalim madem su veriyorsan