Meryem25 Kızlar bebegimde solunum yada kalp problemi olabilir mi meme emerken genzine süt kaçıyp yalnız kaçınca memede tıkanıp nefessiz kalıp cırpınıyo hemen kaldırınca yukarı öksürmeye başlıyor sizede de aynı mı cok korkuyorum
endegerlimoglumm Meryem25 sütun tazyikli olmasından kaynaklaniyo bende de oluyo. bende makas tutuşu yapıyorum bazen. akışı yavaşlatsin diye
Birbilen Meryem25 bizde de oluyordu canım 4. Ayda azaldı diyebilirim hala arada sırada oluyor. Sütün tazyikliyse yutamiyordur. Biyolojik emzirme diye bı yöntem buldum ben YouTubedan bı bak istersen
Meryem25 endegerlimoglumm yani sizede de önce nefessiz kalıp tıkanıyo sonra kaldırınca öksürüyo değil mi sütüm tazyikli geliyo evet bazende öylesine tıkanıyo
endegerlimoglumm Meryem25 evet önce memede emerken tıkanıyor. memeyi birakiyo oksuruyo ben yan yatırıp sırtına vuruyorum geciyo. emzirme öncesi biraz sağın yumuşasın tazyigi gitsin. makas tutuşu yapıp emzirin. ben bide geriye yaslaniyorum emzirirken.
Merope Beslenme esnasinda bebeginizin yuzunde kizarma ya da morarma olup olmadigina dikkat edilir. Kalp problemlerinin teshisinde bu onemli. Sizin bahsettiginiz bu tur bir rahatsizliga benzemiyor sanirim.
mucizem61 normal cnm morarma olmuyorsa benim oğlumda oyleydi hatta tekken çok korkardim emzirmeye bisey mi olacak diye ama sut fazla gelince oluyor 4 aydan sonra artık olmuyor