Denizinannesiii Kızlar merhaba oğlum 5 aylık kontrolüne götürdüm 9,800 çıktı sadece anne sütü alıyo doktor obez grubunda dedi yürümesi geç olur dedi emmeyi 5saate çıkarın dedi. Moralim bozuldu dönemez falan deyince 😞
Nekwa Denizinannesiii anne sütü obez yapmaz bilimsel kanit. Benim bebimden 2 ay sonra olan arkimin bebi siskoydu yani suan 3 yasindalr o cocuk benimkinden zayıf canim. Sen dr.u boşver kilodan dolayi hareketleri yavas ilerler bu normal 5 saat derken gun de sadece 3 öğünlü besle mi demek bu😳😱yok artık yaa
fatima Denizinannesiii Daha bugün de aynı konuyla ilgili postu vardı anne sütü obez yapmaz zaten bu çocuk yürüyecek emekliyecek derken hareketleri artacak dolayısıyla kilo verecek bu yüzden bence endişe yapacak hiçbir şey yok bir de 5 saatte 1 emzirin demiş ama ne yapacaksın çocuğu aç mı bırakacaksınız hiç gereği yok altıncı aydan sonra zaten bu çocuğu siz durduramayacaksınız ki
Derya_Oral Benim oğlum da 5 aylık oldu 4 aylıkken 8 buçuk kiloydu doktor sadece anne sütü aldığı için obez olma ihtimali yok dedi hatta bu ara dönmeye başladı
duaelvin Denizinannesiii bizim doktorumuz kesinlikle yapmaz dedi ayrıca biraz hareketlenince kilo milo kalmaz takmayın siz sağlığı iyiyse
Plasentes Denizinannesiii merhaba canım dün doktor kontrolünde aynı soruyu sordum hayır yapmaz dedi doktorlar nasıl farklı konuşabiliyor anlamıyorum
KATRE_ Denizinannesiii benim kiz kardesime de ayni seyi soyledi doktor diyet yaptir su kadar emzir felan dedi ama kilolu bir cocuk degil suan 9 yasinda boyu posu kilosu gayet guzel. 🤗 sen canini sıkma biseycik olmaz insallah..
AnneVeKuzusu Denizinannesiii obez ypmaz canım biçok yerde okudum.evet hareketleri kısıtlanır belki ama 5. Ayda bambaşka oluyolar hareketler vs artıyo kalmaz bişeyi ki geç dönse geç emeklese nolcak mis gbi anne sütü alıyo maşallah sütün de yarıyomş😍 Evde koltuk altından tutarak adımlama hareketi yaptrabilşrsin hareket olur ona da yada sırtüstüyken ayaklarını yüzünr dogru getirebilirsin zatn buay ayaklarını falan keşfedecegi için sürekli ayaklarını tutmaya çalışcaktr al sana spor😀
Brcstndg Denizinannesiii 5 aylık bebek 5 saat aç bırakılır mı??? Anne sütü obez yapmaz böyle bir cümleyi nasıl kurabiliyor o doktor? Benim oğlumda üst limitteydi 6. Ayda doktorumuz maşallah nasıl yaptıysan devam et dedi ve ben ne zaman isterse emzirdim. Şuan 10 aylık 9. Ay kontrolünde 3 ayda 1 kilo almıştı. Yani dengeleyecek vücudu. Lütfen bebeğinizi o kadar süre aç bırakmayın! Anne sütü obez yapmaz!!!
AhmetAlanya Denizinannesiii yapmaz canım nasıl doktormus o , benım kızımda 6 aylıkken 11 kıloydu sadece anne sutu alıyodu suan 8 aylık olucak emekleme diş derken zaten iştah gıdıyo hele harektlerını hıc soylemıyorum zayıflıyo yanı merak etme
ebru23 Denizinannesiii benim kızımda 5 ay 20 günlük 7500 gr doktorlar yürümesi zor olur dedi dönemiyor bile çocuk genetiğe götüreceğim
Esracim Denizinannesiii benim bebeğim de 5 aylık 10 kilo 200 Gr doktor gelişimi çok iyi dedi. Anne sütünden başka birşey verme dedi.
green İlk defa duydum böyle birşey gerçekten böyle birşey mümkün oluyor mu? Eski zamanlar da da annem falan mamanın obez yaptığını söylemişti.
DenizKizi Denizinannesiii diğer aya yurutece koymalısın oyle yürüyüp kilosunu atabilir ne kadar hareket o kadar kalori💖
Sltn Denizinannesiii 5 saat çocuk nasıl dayansin açlığa Allah aşkına biz bile açıklıyoruz bebek bu😒😒 anne sütü obez yapmaz öyle olsa ben obez olurdum 4 buçuk Kilo doğmuşum 3 aylikken 10 Kilo varmism doktor anneme kiziyormus sürekli. Şuan obezde degilim cok sukur 😊
Pinkbery Denizinannesiii bizim doktorumuz bebek eger anne sütü aldığında bile ayına göre kilosu cok fazla ise diyet yaptırabiliriz demişti. Bende şaşırmıştım. Yani doktorun sizi yanlış yönlendirecegini düşünmiüyorum ben. Tabi vucudu daha agır oldugu icin dönme oturma emekleme vs birazdaha gecikebilir. Ama bu cok takılacak birsey deil bence:) saglıklı olsunda. İleride zayıflar sözü her bebekte gecerli olmayabiliyor, buna şahit oldum birkackez ama doktorunuzu dikkate almanızı öneririm.
Denizinannesiii Çok teşekkür ederim herkese bilgileriniz için içimi ferahlattınız ya kendimi suçlu hissettim 🥰