Mom0976 Selamlar canım anneler 🥰 lazanya yapacağım misafirlerime, yanında ne gider (çorba hariç🤭) Lütfen yardımcı olur musunuuuz🍭🍭
Ahkukulivahkukuli Mom0976 peynirli ise veya sebzeliyse yanina tavuk sote yakışır, kıymalıysa yanina kızartma yoğurtlu, veya patlıcan yemeği filan güzel olabilir tavada
Mom0976 Bhr28 fırında sebze çok mantıklı. Yanında zeytinyağlı bir sebze yemeği düşünüyordum. Kışın portakallı pırasa yapıyordum yanında çok iyi gidiyordu. Çok teşekkürler
Esxra Lazanya basli basina zaten agir bir yemek yanina meze ve salata yapabilirsiniz. Yeterli olur bence 🥰
Mom622626 Mom0976 ben yanında genelde yoğurt ve salata yaparım çünkü mideye baya ağır geliyor. Farklı salatalar veya mezeler araştır.
gurbet_gelini12 Mom0976 ben lazanya yaptıgımda yanına salata tek ındırırım doyurucu bısey zaten ama mısafırım olsa yahni yanına içli köfte yada sarma yapardım fırında tavuk pilavla beraber 😂😂
Burcu35 Mom0976 Patates kızartması olabilir, garnitürlü çanak enginar, güveçte kaşarlı mantar, havuç tarator, kabak çiçeği dolması (bulabilirmisiniz bilmiyorum ama) aklıma bunlar geldi😊