Aka2520 Oğlum son günlerde geç uyanmaya başladı ve öğleden sonra bir kere 2.5 saat uyuyor sizce tek uykuya mı geçmek istiyor? Yoksa daha erken mi tecrübeli anneler bi bakarsa çok sevinirim. Son iki gündür böyle öncesinde de ikinci uykuya aşırı direniyordu.
tatlisert Aka2520 geç uyanıyorsa tek uyku yapması normal😊 oğlum ne zaman geçti tam hatırlayamıyorum maalesef
Krgztuba Aka2520 12.5aylıktık tek uykuya geçti bayadır sinyal veriyordu artık daha mutlu uykuları daha düzenli istikrarlı olun hergün aynı saatte uyusun zamanla alışır tek uykuya geçme zamanı gelmiş
Aka2520 Krgztuba Gerçekten iki gündür daha mutlu bi bebek oldu. Önceden esnemekten ağlamaktan bi hal olurdu. Teşekkür ederim istikrar önemli haklısınız
Krgztuba Aka2520 ben çok cektim bebeğim geceleri 10-15kez ağlayarak uyandırdı sabahta 6da kalkardı şimdi deliksiz uyumuyor ama çok çok daha iyiyiz
Aka2520 Kubra_2019 tam zamanı o zaman. Bebekten bebeğe değişir tabi ama kendisi bu yönde sinyaller veriyor
Aka2520 Krgztuba şu an kaç aylık? İki gündür maşallah deyim bizde de uyanmalar azaldı. Son zamanlarda azıları çıkarıyor onun da etkisi vardı tabi gece sürekli uyanıyordu.
Krgztuba Aka2520 14bucul aylık suanda azı dişler perişan ediyor ama ona rağmen eskiye göre çok iyiyiz
Krgztuba Aka2520 ben bide tek bakıyorum koca şehirde kimsemiz yok kafayı yedim halada mızmız gündüzleri ama napıyım😂
MorErigim Aka2520 kızım şu anda 18 aylık yaklaşık 3 aydır tek uyku yapıyoruz çok şükür düzenimiz iyi. Sabah 8 de kalkar 12-12:30 gibi uyutuyorum iki saate yakın uyur bazen daha fazla akşam da en geç 10 u geçerken uyutuyorum
Aka2520 MorErigim bende böyle bir düzen kurmak istiyorum. Bugün 8.20 de uyandı 12.30 gibi uyuttum. Bakalım düzen hem bebek için hem anne için çok iyi oluyor. Ne zaman ne iş yapacağını bilince insan kafa rahat oluyor