Sefaserpil İdrar yollarim sanırım kötü ustmusum mu anlamdım idrar yaparken yanma yanmada geçtim ilk yapiyosn sonra bitmeye yakın bı acıma oluyor yapamiyosn sanki idrarii kesiliyor evde doğal yolla ne iyi gelir
Balkizlarim Sefaserpil enfeksiyon vardir bol su icin 1 litre içiyorsanız 1 litre daha icin olmadi doktora gidin 🌺
Ayazinannesi3001 Sefaserpil Çok afedersiniz Ama teyzem de de aynı sıkıntı vardı ılık suyla sirkeyi karıştırıp onu taharetlenirken kullanıyordu yani bikini bölgesine onu sürüyordu. Sonra baya iyileşti.
Yade012 Sefaserpil enfeksiyon kapmışsinizdir kesin antibiyotik içilmemiş geçmiyor kolay kolay ya bende yaşadım günde iki buçuk litre su içiyordum resmen geçsin diye geçmedi mecbur doktora gitmiştim antibiyotiksiz geçmiyor
Yica Sefaserpil ben idrar yolu enfeksiyonunu beyaz dut kurusunun suyunu içerek geçirdim. Hamilelegimde de sürekli oluyordum antibiyotik kullanmadan geçiriyordum. Doğumdan sonra da oldum tek seferde çözdü
Minneee Sefaserpil Annem de idrar yolları için altınotu kaynatıp içiyordu. Mucize gibi bişey ilaçla iyileşemezdi bu ot hemen geçirirdi
SaskinOrdeginAnnesi Sefaserpil bol bol su için kum döküyor olabilirsiniz kanlı idrara dönebilir bir süre sonra ben yaşadım aynı şekilde ordan diyorum .
herseyguzelolacakk Sefaserpil kiraz sapını kaynatıp için idrar yolu enfeksiyonuna birebir geliyor. Geçmiş olsun 💐