Hicran4525 Hanımlar geçen ay aptamil almıştım ama kullanmadık dünde bebelac gold aldim ama kutusu yok paket şeklinde ve saklaması daha zor diyorumki aptamilin içindeki mamayı aticam kutusuna bebelac mamayı koyup kullansam bişey olurmu acaba
Cicek_Gokce46 Hicran4525 bir şey olmaz bende öyle yaptım hiçte bir şey olmadı daha iyi muhafaza edilmiş oldu
Aysemcan Hicran4525 bende ilk başta öyle kullandım ama temizliği çok iyi olmuyor sonra ağzı hava almayan cam kavanoz aldım çok rahat ettim. Tavsiye ederim. Çünkü belli zaman sonra eski mama kutusunda mamalar kalıyor bekletmemek lazım.
Aysemcan Hicran4525 evet ama ağzı vakumlu aldım. Arow boraksilat kavanoz bendeki. İnternete yazarsanız çıkar. Cam olduğu içinde hem ne kadar kalmış görüyorum hemde makinada filan yıkanıyor iyi oldu😊
Yamanikomm Hicran4525 olur ben hep ole yapiyorum yikayip iyice kurulayip kutuyu poseti icine dokuyorum🌸
Ayazinannesi3001 Hicran4525 içindeki Aptamil mamayı bir ihtiyaç sahibine verirseniz çok güzel olur bence bir düşünün derim 🤗♥️
Hicran4525 Ayazinannesi3001 bozulmamış olsa ben kullanıcam ilk basta mama kullanmadık şimdi sütüm çekildi nedense ondan tekrar mama aldim 😊