Elifasel Kbrakurt benim kizimda 6 aylik 6 kiloydu ek gida verdim yine ayni kilo aldi genetigi boyle malesef almiyo kilo
Deletedmom37 elo Kilo aldıran tarifler. Ben denemedim pek ama belki sen denersin canım. ☺️ Zayıf ama kiloya çok takılmıyorum çünkü
AselMeva Kbrakurt buarada en iyi kilo aldıran çorba tarhana cnm ilikli kemik suyuyla pişiriyorum pişince içine 1 tatlı kaşığı tereyağ koyuyorum birazda bebe ekmeği tavsiye ederim👍🏻
ikikizannesi Kbrakurt bu kilo isine hic takmayin derim buyuk kizim 2700 dgdu 6 aylikken 5500kiloydu 1 yasinda 8 9 kilo hep uzulurdum suan 4 yasinda bnm kucucuk minyon kizim yasitlarindan uzun 17500 kilo hersey normal yani 4 5 aylikken kucagimda gorup yenimi dgdu bu diye soran bile oldu nasi aglamistim bosuna uzulmusum hele burda yokmu 3 5 aylik bebegim 7 8kilo zayif duruyor diyenler o kadar kiziyorumki bebek yaristiranlara kucuk kizim 4aylik 6600kilosu 2aydir kilo almiyor gelen giden zayif bu sutun yaramiyormu diyor tabi paylarini aliyorlar artik hic tkilmiyorum inan sende takma abur cbur yedirme saglikli besle gerisi kendi genetik yapisi ile alakali
Leyla45 AselMeva merhaba benim bebegimm 2kilo640 gram dogdu boyuda 45 cm’di, kizim 2 aylik olcak yarin insallah ve kilosu 4kilo200gram boyuda 53 cm sizce normal mi, sizin bebek kac kiloydu 2 ayliken ve boyu ☺️☺️
AselMeva Leyla45 merhaba cnm 2 aylıkken 4770 grm dı cnm o ay sadece 650 grm almıştı mamaya başlamıştık aslında 3.aya kadar doktorlar her ay1 kilo almalı diyor senin bebeğinde gayet iyi cnm boyuda kilosu da😘
Leyla45 AselMeva cok saol canim en azindan icim rahat etti☺️😘 cocuklarimizin sagligi yerinde olsun kilo onemli degil ama Anne olarak ister istemez kafaya takiyon😏😏