Beraatyesim Monovit d3 verdiler bebeğim henüz bir aylık nasıl kullanılması lazım günde kaç kez ve kaç damla
Yasemin38 Beraatyesim günlük 3 damla vereceksiniz. Yan etkisi olup olmadığınıda takip edin. Sağlık ocağının verdiklerini bazı bebek bünyeleri kabul etmiyor çünkü
busrasilra14 Beraatyesim gunluk 3 damla vermeniz gerekiyor. Fakat takipte kalin kabizlik gibi problem yaratırsa degistirmenizi oneririm. Ben hic kullanmadim onu direk ozel aldim
Zumra_ Beraatyesim normalde 4 aylıkken hem kan hem d3 veriliyor diye biliyordum 10 aylığız hala 3 damla şeklinde gidiyoruz biraz erken geldi bana göre
Zehra1234 Yasemin38 ben bunu verdiğimden beri bebeğim sancıdan uyumuyo 4 aylık hazırla bitmişti ama 3 gündr veriyorum cocuk bi uyumadı onun etkisi midir
busrasilra14 Zehra1234 gazi mi var neden uyumuyor canim. Bu ilac kabizlik ve gaz yapiyormus cunku. Bazi doktorlar d vitaminini saglik ocagi vericek ama siz kullanmayin diyip baska oneriuor
-Alp- Beraatyesim doğumdan itibaren günde 3 damla kullanmaya başladık. Ama sağlık ocağının verdiği monovit içeriğinin temiz olmadığı ve bazı bebeklerde zeka geriliği yaptığı için ocean d vitaminiyle değiştirdi doktorumuz 1. ayı doldurmadan.
changeyourlife Beraatyesim bizede monovit verdi sağlık ocağı kullanmaya başladığımda kabız olmayan bebeğim kabız oldu ve gaz sancısı ortaya çıktı ben bir kere kullandım bebeğimin düzenini bozduğu için bence direkt onu kullanmadan başka tercih edin