Minikkurbagam Merhabalar güzel anneler 6 adet kirli kumaş sandalyem var sürekli orada yemek yediğimiz için çok kirlendi lekeler var üzerinde ama ne ile silebilirim bunu bilmiyorum 🤷♀️ var mı bi fikri olan acaba 😀
Minikkurbagam AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ay benimde isteğim o aslında ufak çocuk var diye seneye koltuklarla yıkatırız diyor eşim 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikkurbagam koltuk takimi ve sandalyeler falan yikattim. 210 tl toptan 🙈
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikkurbagam Gebzedeyim canım ama istanbulda bir yere kadar geliyorlar diye biliyorum siz nerdesiniz? Bu arada koltuk takımım 150 sandalye başına fiyat aldılar.
Minikkurbagam AyPerisiVeGokPrensininAnnesi İstanbul Kartal’da oturuyorum canım çok uzak sayılmayız aslında 😀 ben şirketin ismini alsam belki gelirler
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikkurbagam https://instagram.com/sarackoltukyikama?utm_medium=copy_link al canım burası:)
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Minikkurbagam Rica ederim, geliyorlar mı bilmiyorum tabi ieltişime geçin. Ama kusursuz işçilikleri var ben hep oraya yıkatıyorum. Mis gibi kokuyor koltuklar.