Yusuf44 2 aylık bebeğim var gece bezini değiştirmiyorum uykusu dağılmasın diye bezi taşımıyor zaten doğrumu yapıyorum acaba
-Gizem- Yusuf44 taşmıyorsa pişik de olmuyorsa değiştirmeyin ben de değiştirmiyorum uyuyacağı zaman bol pişik kremi sürüyorum bezi de güzel hiç ıslak gibi olmuyor
Busraata Yusuf44 uyanık kalırsa degistirdim çok dolu oldugunda,yoksa degiştirmiyordum gece öyle de alıştı doğru yapiyorsun uyuyunca neden rahatsız edelim ki 😌
Han30 Yusuf44 ben ilk 3 ay degiştirdim. Uykusu dağılmıyordu, dagılınca hemen emziriyor geri uyutuyordum. Kaka yapıyorsa özellikle değişilmeli. Şuan 5.5 aylık kaka yapmazsa değişmiyorum. Akşam 7.30-8 civarı baglayıp sabah 6-7 gibi değiştiriyorım
Yusuf44 -Gizem- yok hiç taşımıyor çok şükür pişik olmadı şimdiye kadar uyku düzeni bozulmasın diye akşam pişik kremi sürüp yeni bez takip yatırıyorum sabah açıyorum altini
30undabiranne Neslihan52 doktorum sürekli değiştir dedi bende pişik olcak korkusuyla değiştiriyorum malesef ama uyanıyor her defasında 😔
birfincantuzruhu Yusuf44 ben 3. aya kadar hep degistirmistim ama bizim uyku problemimiz vardı bezini açınca uykusu dağılıyor uyumuyordu 3. aydan sonra bıraktım
30undabiranne Ben bezini değiştiriyorumda 2 aylık zaten beslenmeden sonra gazını öıkarma işlemini yaparken uyanıyor ki altını değiştirmesem nolur. Kimse gazını çıkarmıyomu ki 🙄
-Gizem- 30undabiranne uyudu diye gazını çıkarmazsam geri uyanıyo zaten. Gazını çıkarıp yatırıyorum uykuya devam ediyor ama altını değiştrince hemen uyuyamıyor
30undabiranne -Gizem- benim bebiş beni uğraştırmayı seviyor demekki altını değiştirirken uyanır değiştirmezsem zaten 1 saat gaz çıkarma seansı yaparken uyanıyor dahada uyumuyor 😅
changeyourlife Yusuf44 kakasını yapmadığı sürece bende değiştirmiyorum bi de kontrol ediyorum tabii çok çiş yapmışsa değiştiriyorum yoksa geceleri uykusu bölünüyor.
pembeninkurku Yusuf44 doğru yapıyorsunuz, kaka yapmadığı müddetçe değiştirmeyin kaka rahatsız eder ve pişik yapar ama çiş yapıyorsa boşu boşuna uykusunu bölmeyin☺️