Nefeshiramm Mom544154 kız he vallahi 🤣🤣🤣 tek helvamı sadece bak yumurta acı zaten yok ayran yok taze fasulye helva mercimek köftesi kısır köfte bulgur pilavı da lapa gibi yapıyor önüme koyuyor knu sa midem bulanıyor diye yiyemiyorum 🤣🤣🤣
Saripapatyammm Nefeshiramm Helva Ayran Yogurt Ceviz Süt Elma Acı , ekşi , tuzlu Çay Dahada aklima gelmedi 😀
Nefeshiramm Almilagokcenn yanımda oluyor genelde kız kardeşimi de bana yollamış diyo ablan Birşey yerse ara beni yazık o çocuga günah diyo 🤣🤣🤣🤣
Almilagokcenn Nefeshiramm Benimde öyleydi yok çocuğun kulağı ağrır soğuk içme üşür en sonunda doktorumu aradım yanında soğuk su icersem bebeğe geçer mi diye bu soruyu sordum 😂😂😂😂güldü adam bunu sen mi annen mi kaynanmi soruyor dedi :)
Nefeshiramm Saripapatyammm yaaa seninkiler de aynıymış annem diyordu helva yersen bebek ölür o kadar zararlıymış
Saripapatyammm Nefeshiramm 😀 benimkiler daha olay bence Elma yersen rahmin düser dediler 😀😀✋ daha olaylisini bulamazsin
Deletedmom_36 Nefeshiramm saglik ocagindaki ebe haslanmis yumurta yememi tavsiye ederdi kizim az kilo aldiginda.mumkunse yumurta salatasi yapip bol yesillikli yiyin anneniz yanlis dusunuyor☺️☺️
[silindi] Nefeshiramm bu cahilce düşünce varmı halen 🤦♀️ Ablama da Kayınvalidesi yuvarlama yeme çocuğun boğazında kalır demişti 🤦♀️
Henakiz Sizin yedikleriniz sadece sizin bağırsaklarınızdan geçer 😂 Ha gaz yapan yiyeceklerden uzak durulabilir o ayrı. Ama yumurta çok yararlı çook. Yiyin yiyin, afiyet olsun. 🥳
Yademveannesi Nefeshiramm Nasıl mantık ya koptum😂😂 sütünün kalitesini arttırır yumurta et vs. Sen ye Allah aşkına 😂😂
birfincantuzruhu Nefeshiramm valla sadece kuru fasulye bulgur ve mercimekten uzak durdum(alerji diyeti yaptığım zaman süt ürünleri yememistim) ama yumurta yedim valla boğazından da geçti 😂
Saripapatyammm 3children1mom Süt icme gaz yapar Ayran icme sütün üsür Elma yeme rahmin düser 😀 Ceviz yeme mikrop yapar dikisin Cay icme zararli Kuru fasulye ,mercimek va zaten gazli Etin yanina dayadilar pekmez serbetini 🤮🤮