Eminos Bebegim 20 günlük cok gazli kendim bitki cayi iciyorum bebegime codek otu yagi veriyorum ama gazi gecmiyor kehribar kolye veya bileklik kullanan var mi fayda gordunuz mu
Sara_Prensesin_Annesi Eminos Canım Kehribar Kolyesi Diş çıkarırken ateş,ağrı ve salya için takılıyor, Gaz için hiçbirşey duymadım, İsviçre'de çocuk doktorumuz önerdi bize
NeclaDefne Eminos bebeğine yağ çay vs vermeni doktorun söylemediği müddetçe yapmamalısın. Zaten gazı varsa masaj sıcak bez kompres yapmak daha faydalı diğer hiç birseyin faydasi yok Zararı var demişti benim doktorum. Zaten zamanla azalacak bu zamanlari masajla atlatmaya çalış.
Elizbkrc Eminos gaz için kızım küçük olduğu için sol ayak bileğine taktım ama ben damlalarında onunda faydasınıngörmedim zamanla geçti Allah’a şükür piyanolu oyun halısı aldım onlayken baya hareket etti belki etkisi vardır diye düşünüyorum birde mutlaka başında durmak şartıyla yüz üstü yatır inan bütün gazını öyle kendi kendine çıkartıyor şuan 😍 masajları falan söylemiyorum zaten yapıyorsundur
ftmird Daha çok küçük bişey içirmesen zararı varmı bilmiyorum ama yine de küçük karnına masaj yap ılık zeytinyağı ile bol bol her altını açmasında bacaklarını karnına hareket ettirip çekin karnına ve ayaklarına sıcak havlu koyun alakasız oldu biraz ama bunlar da gaz için yardımcı şeyler diye düşünüp yazdım 😊
Eminos ftmird inan varya hepsini yapıyorum az evvel yarim fitil verdim cocukta bende geceden beri uyumuyoz emiyor gazini cikargmaya çalışıyorum birazi cikiyor birazi cikamiyor agliyor uyuyamiyor gogsumde yatiriyorjm knda bile bas bas bagiriyor bugun napcagimi sasirdim
Sara_Prensesin_Annesi Eminos kuzum elma yağı sürersen ayak altlarına kızkardeşimin doktoru demişti. Bi sor istersen. Kimyonu kaynat 1-2 tıkırdasın sende iç yine bebeğinede içir. Doktoruna danış önce yinede.
Salish Sab simlex diye bir gaz ilacı var ya da zinco gaz için bunları denemeni öneririm bizde geceleri hiç uyumuyorduk ama zinco ti düzenli kullanınca geçti çok şükür
Eminos Elizbkrc evet evet sabah öğle aksam her vakit bacaklarla spor yapiyoruz yuzymustu koyuncada epey rahatliyor gogsume yatirincada cok rahatliyor
Eminos Sara_Prensesin_Annesi bugün tane kimyon aldi esim onu ictim oncesinde de tozunu iciyordum eczaneden bide bebek icin viks aldi esim ayak altlarina surdum bakalim insallah iyi gelir
ElaKumsal Eminos bio gaia damla var probiotik tamamen ilaç değil eczanelerde satılıyor biz 4 ay onu kullandık hem düzenli kakasını yapıyordu hemde gaz sorunu çözüldü internetten de araştır istersen 60-70 tl civarı
Eminos ElaKumsal aldik canim kullaniyoruz 1 hafta 10 gundur gaz sancilari baslayinca parasina puluna bakmadan hemen aldik
Mamy Eminos yenidoğan bebeklere hiçbir şekilde bitkisel yağ ya da çay verilmesini önermiyorlar bağırsak tembelliğine yol açıp kabızlığa sebep oluyormuş ayrıca sadece anne sütü alıyorsa 1 hafta on güne kadar kaka yapmaması normal
Buharcik Eminos canım cevapları okumadım belki aynılarını yazanlar olmuştur. Bende aynı durumdaydım şimdi3 aylık çok şükür hafifledi bitti sayılır. İlk öncelikle sıcak su torbasına ılık su koyup ayaklarının altına koyabilirsin bende çok işe yaradı uykularında. Masajı çok geç yapmaya başladım ama keşke önceden yapsaymışım dedim baya işe yarıyor. Bir de sabır 🤗 kiraz çekirdeği alıp karnına da koy oda uykuya geçişi kolaylaştırıyor.