Kuzeyufuk Günaydın kızlar bana bir yardım edin bakalım. Benim oğlan dört ay 10 günlük. Destekle dönebiliyor kendi başına dönemiyor daha yani hafif elinden tutunca hemen kendini döndürüyor yan durunca kendini sırtüstü yapıyor. Ama tam dönmeye dediğim gibi ben elinden tutarak yaptırıyorum ona. Yüzüstü sürekli vakit geçiriyoruz onunla. Bugün yüzüstü şekilde halısında oynarken kendini ite ite geri geri sürünmeye başladı sizin etrafınızda da ya da sizde de böyle olan var mıydı yani dönme yokAma kolları ve dizleri ile kendini ite ite geri çıkartma var geri götürme var sürünme tarzı bana destek olur musunuz neler yaptırabilirim sizin etrafınızda da böyle çocuklarınız var mıydı bunun ilerisi nedir tecrübelerinizi benimle paylaşır mısını
Nltka Kuzeyufuk belirli bir sıralamayı takip etmiyor bebekler önce döneyim sonra geri döneyim oturayım emekleyeyim şeklinde gitmiyor . Oğlum emekledikten sonra geri dönmeye başladı mesela
Aysenes Kuzeyufuk benim oğlumda yatığı yerden sırt ustu şeklinde ayaklarıyla iteleye iteleye yer değiştiriyordu o aylarda ama tam dönmeyi 9 aylık yaptı. Dönmeden önce oturdu, surundu, emekledi. Herşeyi yaptı en son dödu ama pek sevmiyor yuvarlanmayı.
Cipiti Kuzeyufuk benim oğlumda 4ay 6 günlük sadece yan dönebiliyor yüz üstü veya sırt üstü donemiyor uyurken özellikle hep sol tarafına dönüp yatıyor doktor kontrolünde söylemiştim daha çok küçük tam tur dönmemesi normal dedi göbek üstü çok durmayı sevmiyor günde beş dakika belki vakit geçiriyor onun dışında sevmiyor yüzünü basıyor hemen yere
Kuzeyufuk @BenMathilda yalnız sürekli etiketi yanlış yapıyorsunuz bebeğim 10aylık demedim ben 4ay 10günlük dediö
BenMathilda Kuzeyufuk Duzenledim kusur abakmayin yanlış görmüşüm. Sürekli derken, başka varsa yanlışlik lütfen bildirin veya etiketleyin duzenleyeyim