Brnyrk Kızlar 11 günlük kızım. Çevremde günde 1 çay kaşığıda olsa su ver denılıyor. Siz vermıyor musunuz?
Aylnemir Brnyrk eger mama alıyorsa mutlaka su verilmeli demişti doktorum anne sütü alıyorsa gerek yok. Bebeğim 61 günlük mama alıyor oyuzden su veriyorum hergün
Firdevs Brnyrk ben verdim hep wee baby nin en küçük biberonu vardı onda içti şuan 10 buçuk aylık hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür vermeyin diyenleri anlamıyorum Bi arkadaşım da vermedi şimdi çocuğu su içmiyor 2 yaşında alışamadı 😥
meltemineLduru Brnyrk şu hayattir ve hcbr şekilde bi zararı olacağını düşünümyorum. Ablamin kzi dogdugndan beri icio suan 1 bucuk yaşında suyu cok seviyor geceleri ble su icip tekrar uyuyo. Bnde veriyorum 15 günden beri 1 bucuk aylık suan
Denizkokulum Benim kızım 5.5 aylık şimdiye kadar hiç su vermedim bana da çok kişi ver dedi öyle böyle dediler sıkıştırdılar çok ama vermedim..Dr bu ay ek gıdaya başlattı tadımlıkların arkasından yeni yeni vermeye başladım..
MayneymisAltintop Biz hep verdik. Ben şırınga ile veriyorum kaşık ile zor oluyordu. Çok şükür pamukçuk vs hiç gelmedi başımıza. Kaynatıp ılıtıp verebilirsiniz bir çay kaşığı etkilemez bebişi. Su hayattır🌸
AyseDuruu @Brnyrk verilmiyor canım anne sütü karşılıyo zaten tüm ihtiyaçlarını 6 aydan sonra su verilmesini öneriyo doktorlar
AryamH Brnyrk 2 aylik oldu az su ictigim gunler psikolojik olarak verme ihtiyaci duyuyorum 🙄 1 cay kasigi veriyorum arada bi zarari olmaz diye dusunuyorum su yani