sudeeyaman Arkadaşlar 9 aylık oğlum.2500 kg 48 cm doğdu. şimdi 68 cm ebe her kontrolümüzde boyu kısa gidiyor kısa gidiyor diyor sürekli eşimle benimde boy ortalamamız iyi standartlarda var mı böyle bi şey yaşıyan ya da yapabileceğim bir şey
Prensannesiiiii sudeeyaman bzde 2450 kg 46 cm doğduk şuan 8 aylığız kontrolde 68 cm geldi doktor iyi dedi
Berenkooommm sudeeyaman kızım 9,5 aylık bende eşimde uzunuz kızımda normalin üstünde 76 cm 8769kg kilosu boyuna göre az olduğu için cılız kızımda önemli olan sağlık boy kilo hiç önemli değil 🌸
Anne80 sudeeyaman bende merak ediyorum boyu kaç oldu diye ama evde mezura var onla metre farklı oluyor diyorlar 9 ay kontrolu ne de gidemedik 70 var mıdır acaba merak ediyorum kilosu 8 bucuk üzeri ama boy bilmiyorum bizimde baş gelişimi önde gecen ay 46 cm idi sizin nasıl kızlar
zeyzey77 sudeeyaman Hayır kısa değil persentil tablosuna göre erkek bebekler 9 ayda en az 67cm olur diyor
irva sudeeyaman Benim oğlum da 36.haftada 2660 kg 48 cm doğdu.7 aylıkken boy 72 cm şuan 8 aylık 6 günlüğüz ne durumda bilmiyorum.
Eminerd sudeeyaman 9ay 9. Günlük iki gün önce kontroldeydik 75 cm ölçtü doktor 51 cm doğmuştu 😊 her bebek farklıdır ama boy kiloya çok takılmamak gerekiyor 🥰
sudeeyaman Sağolun arkadaşlar ben kısa gidiyor değince ebe yapabileceğim bir şey var mı sizler bi şey yaptınız mı diye sormak istedim çok teşekkür ederim hepinize🌸
Gunesay sudeeyaman benim yeğenimde babası 2 metreye yakın olmasına rağmen boyu bebekken hep geriden geliyordu. Geri derken yani çok kısa anlamında değil bir kaç cm falandır. Şu an kendi yaş grubuna göre hem çok aşırı uzun hem de kilolu 🙂 yani çocukların gelişim süreçleri devam ettikçe çok değişecek. Takmayın hiçte kısa değil bebeğiniz 🌺
Hulyaemirasim Benm oglumuda 9 aylkken olcturdum 71 cm yani o ailenn boy ortalamsylada alakli bisey cok kafaya takmyn 😊