Smyb41 Merhaba arkadaşlar 3aylık bebeğim var emziğe alıştırmak istiyorum ama almıyor kusucak gibi öğürüyor. Siz sonradan emziğe alıştırabildiniz mi nasıl yaptınız bilgilendirir misiniz.
Sedmc Smyb41 canım benimki de öyle öğürürdü. Ama zamanla alışıyor ben sürekli vermeye çalıştım. Emzik gerçekten rahatlık sağladı
Deryadila25 Smyb41 canım artık gec almaz bence ilk dogdugu an verilecek bence ben her modelini her markayı aldım ama almadı 3 aylıkken en son migdesi bulandı kustu dahada vermedim
Firdevsgozde Smyb41 bizimki de almazdı her verdiğim de öğürürdü 4 aylık olduk bir daha deneyim dedim tuttu valla çok fazla kolaylıkmış açıkçası hep emzik veren anne tembel anne zihniyetim vardı çocuktan önce ama çocuktan sonra yapmam dediğin herşeyi yapıyorsun 😅 ağlama krizlerimiz son buldu ben sadece uykuya dalacağı zaman veriyorum gerçekten uykuya dalmasın da çok iyi bir sakinleştirici oldu bu arada her markayı denedim sadece bibs tuttu
asdfghjj Firdevsgozde emzik veren anne tembel zihniyeti nasil birsey neden boyle bir dusunceye ulastiniz merak ettim
asdfghjj Smyb41 kizim 4 aylikken vermeye basladim ilk basta kusucak gibi oldu tutmadi ama gun icinde uykuye gecis evresinde vermeye basladim ilk basta zorlandi ama sonra tuttu suan kizim 8 aylik sadece uykuya gecistr veriyorum uyuyunca cikariyorum agzindan
Smyb41 Bibs denedik bi kere aldı sonrasınd almadı , ama denemeye devam. Gerçekten uykuya geçişi kolaylaştırıp ,uyku bölünmesini engellediğini düşünüyorum