Aysetrkz Merhaba oğlum bugün 9 ay 10 günlük oldu çok şükür kilosu 8 buçuk az mı sizce herkes zayıf diyo ama yemesi iyi ne verirsem yiyor
Kadifemsii Aysetrkz az değil bence doktorum 1 yaşında ortalama 9 kilo olması beklenir eğer 4 kilo altında doğduysa demişti yemesi güzel değerleri iyise sıkıntı yok
elifhanimm Aysetrkz canım her zaaman birşey diyecekler, her zaman. Sen karşılarında dik durup bebiş için olumsuz söyletmeyeceksin bu kadar. Sağlıklı ise kilo değişkenlil gösteriyor bir sürü faktör var
Abf Aysetrkz bu herkes nasıl cesaretli ya, ben zayıf olduğunu düşünsem bile söylemem bunu, sonuçta doktoru var kontrolü var, ailesi göremiyor mu ne oldugunu
Aysetrkz elifhanimm Abf kızım 5 yaşında ve 24 kilo biraz kilolu ona bile neyle besliyon hay maşallah obezite olur bu yakında falan yani herkes söylenecek bişey buluyor bende anlam veremiyorum çok şaçma geliyor bana😔
mom1236 Aysetrkz benim kızım da o aylarda öyleydi , şu an 11 ay 6 günlük 9 kg falan yani, bu aylarda çok fazla kilo almıyor zaten bebekler
cicekannesiii Aysetrkz kilosu gayet normal canim hic canini sıkma bu milleti asla memnun edemessin nefret ediyorum bu dusuncede olan insanlardan sahsen ben bi anneye demem oyle birsey
zeynepalyaninannesi Benim kizimda 4 aylikken 6 bucuk kusurdu kilosu 26 sunda tam 6 aylik olucak bakalim 2 ayda ne kadar olmus
Emir123ali Aysetrkz 14 aylık hala 9 200 hiç kilo alamıyoruz çünkü yerinde durmuyor yemek yemiyor zorumla üstünede ağzında tutma huyu edindi artık kafayı yicem çok zor durumdayım