Tugbaa17 MerveKya ben Haziran’da Doğum yaptım canım doktorum ilk kontrolünde yaz bebeği olduğu için günde 2-3 kere çay kaşığıyla ver dedi ben de hala veriyorum. Ama sen yine de kendi doktoruna bi sor.
SukranUras MerveKya doğumban beri mama meme giditordu 5 aya yaklaşınca anne sütünü almadı komple mama
[silindi] 1 aylığız bu zamana kadar hep mama+ meme ile besleniyor hiç su vermedim çünkü anne sütünden suyu alıyor zaten ekstra gerek yok😊
BurcuEymenFikret Kızlar bizde 17 günlüğüz de. Bende hem mama hem süt veriyorum. Çoğunluğu süt veriyorum mama vermediğim günler de oluyo. Ama ne kadar vereceğimi bilemiyorum hep 30 ml yapıyorum. Şuanda mesela kaç saat emzirdim sürekli arandı arandı. İlk bi 30 ml yaptım baktık hala aranıyo bi 30 daha yaptık yaklaşık yarım saat aradan sonra onuda yedi. Ne kadar yapmam gerek 17 günlük bebeğe toplamda
Barlasbebek BurcuEymenFikret mama kutuzun ustunde yazar. Haftasina ayina gore kac cc yapmaniz gerektigi. Ortalamadir o yazan ama ona uyuyorum ve doyuyo bebisim.
SukranUras [bilinmeyen] valla benimkini sıcaktan dili dudakları kupkuru oluyo zaten uras su içicek misin anneci diyorum ağzını açıyo hemen 😄 su ve ya mamayı sorduğumda farklı tepkiler veriyo o yğzden ayırt edebiliyorum ne istediğini 🤗