Dilcem28 ORTALIKTA SALGIN VAR DIYIP DURUYORLAR BIR COK KISI SIKAYETCI BU NE BOYLE BASINA GELEN VAR MI NE SALGINI
VERA19 Dilcem28 1 hafta süren çok şiddetli öksürük + grip belirtileri yaşadı bebeğim. Ailemizde yani yetişkinlerde birşey yoktu.Doktorumuz çocuklar arası viral enfeksiyon yayıldığını söyledi.Ve bu aralar kimle konuşsam bebeği hasta😐 Kesinlikle var bir salgın
GoldenRose VERA19 30 aylık oğlum ve 6 aylık kızım var . İkisi de tam 1 haftadır hasta . Burunları akıyor..
Kadifemsii Dilcem28 kuzenimin oğlu yakalandı salgına kanda enfeksiyon çıkmadı ama yüksek ateşle beraber şiddetli kusma ve ishal oldu yavruda .
Cgnege44 Dilcem28 her yaz ishal kusma ateş salgini olur bildiğim kadarıyla çocuklar arasında öyle bı salgın var şu sıralar
Cheddar Dilcem28 hijyene çok dikkat edilmeli ben parka giderken su sabun götürüyorum. Orda yıkıyorum hemen. Yoksa covid mi o mu bu mu derken kafayı sıyırırım🙄
Mervetahir Evden hiç çıkmıyorum kimse gelmiyor ona rağmen dün gece acil deydik yüksek ateşden. Eczane de ilaç kalmamıştı çok fazla bu şikayette çocuk vardı hastanede
aykoz_ Dilcem28 ah ne çektik lanet salgn. Bakteriyel bir şey. Kızım 9 saatte 11 kez kustu. Serym yedi antibiyotık alıyor suan
limonlukarpuzzz Dilcem28 bizim basimiza geldi bebeğimden bize geçti. Bebeğim 2 gunde atlatti ama biz perişan olduk hatta corona falanmiyiz diye teste gittik aukur negatif cikti ve salgin olduğunu söylediler hastanedekiler rabbim korusun evlatlarimizi
Dilcem28 Of allahım ya. Bitsin artık şu illet şeyler. Kendimden zerre korkmuyorum 9 aylık bebeğim var. Rabbim korusun bebeklere çocuklara hic birsey olmasın yaa
ecyugnk Dilcem28 arkadaşımın kızı hastalandı 20 gün sürdü ateş ishal kusma. Sulardan dedi ama bizim çocuk doktorumuz rota salgını var dikkat edin diye uyardı.