A05072020 Kizlar saçımın arkasında galiba egzama var acayip kasiniyo bide terledigim zaman acayip kokuyo kartmik tutuyo kepek gibi oluyo egzama olup olmadığını bilmiyorum doktora göstermedim başına gelen varsa yazabilirmi nasil gecirebilirim
Morusevenanne A05072020 ben 2 3 yıldır çekiyorum geçmiyor benim bi iki şampuan önerisi duydum ama deneyemedim hala. Doktorun yazdıgı şampuanlar anlık gecirse de yineliyor.
Eda0798 A05072020 aynı durumu bende yaşıyorum 2 3 yıldır çok acayip kaşınıyor yara oluyor sonra kepek gibi dökülüyor stres yaptığım zaman heleki çok kaşınıyor çok şükür clear man kullandım eşimin o bira rahatlattı bütün şampuanları denedim neredeyse
Beyzazeynep A05072020 vichy beni cok rahatlatti selyum kullandim o etki etmedi vichy cok iyi geldi arada aziyor koparmazsam azaliyor kiparirsam ooof of of iyice artiyor ya
Rainyellow A05072020 abimde vardı yıllardır geçmeyen egzama sonra eşiminde ense kısımları kızarıp pul pul olmaya başlamıştı Vichy dercos kepek şampuanını kullandık anında kesildi
Glysrcn Morusevenanne deneyemedikleriniz neler ? A05072020 benim de var yıllardır kaşınıyo sıcak havalarda falan dermovate diye losyon kullanıyordum iyi geliyordu geçen gün sağlık ocağında yazdırayım dedim doktor emziriyorum diye önermedi
Morusevenanne A05072020 evet özellikle acı ve baharatlı yediğimde çok fena. Birinci etkeni stres. Stresli günlerde de tavan yapıyo
Morusevenanne Glysrcn yukarda biri yazmıs vichy dercos. Çok övüyorlar bikaç daha az bilinen vardı ama şimdi aklımda değil malesef. Ama şınu söyleyim doktorların yazdıkları ketoral vs ilaçlar sadece o yıkamada geciriyor yani bende öyle oldu
Glysrcn Morusevenanne evet evet benim söylediğim dermovate da geçiriyordu ama yine oluyordu kökten çözüm değil yani. Zaten doktor emziriyorum diye önermedi .Peki o arkadaşların önerdiğini kullanmanızda sakınca var mı biliyo musunuz.
TalentedMom A05072020 benim yıllardır kafamın arkasında var yollar önce bir ilaç kullanmıştım sonra bıraktım ama hala var cildiyeye git bence ilaç verir doktor
Ghi A05072020 ben şampuan değiştirdiğimde olmuştu o zamanlar pantene denemiştim phı bana yaramamıştı. Doktorumun tavsıyesiyle head n shouldersa geçtim sonra eski şampuanıma devam ettim sorun ortadan kalktı ☺️
Acelyaooacelya A05072020 yıllardır cekıyorum herseyı kullandım vichy dermos da dahil cozumu bıttım sabununda buldum tavsiye ederım
Srnsrnsrn A05072020 ducray şampuan çok iyi geliyor hamileliğimde olmuştı eczaneden almıştım ilk kullanımda geçirmişti