yusufum- Kızlar çok moralim bozuk oğlum oto koltuğundydi kafasına dokundum çukur 7 ay 14 gunkuguz Yatınca çukur falan kalmiyor ama oturunca çukur oluyo nedir bilen varmı doktora gidicem çok endiselitin
Mamaqueen yusufum- zaten cukur olmasi normal:) bingildak daha kapanmadigi icin. Eger cok cukursa susuz kaldigi anlamina geliyor
Findikfistik yusufum- Bıngıldağı zaten hafif çökük oluyor . 😢 normal değil mi yoksa bu durum ? Şimdi beni de evhamlandırdınız
yusufum- Findikfistik evet çukur oluyor da otururken bi daha çukur geldi sanki benim.oglumun bende evhamlı siz evhamlanmayinn😔😔
yusufum- gozpariltisi evet bunu demişti arkadaşım içmiyor suyu ama yarın daha güzel bişekilde içirmeye gayret edicem
Kuzeybabyy yusufum- tedirgin olmayın arada nabız gibide atabilir orası oda normal öksürünce ağlayınca farkedersiniz
yusufum- Kuzeybabyy onları hiç farketmedim ben bakamıyorum hissiyatı var bebeğime iyi bi annemiyim sorusu beynimde yankılanıyor
Findikfistik yusufum- Bizimki de öyle. Mesela yatarken belli olmuyor ama kucağımda oturur pozisyonda iken bakıyorum biraz çukur oluyor. Ben yerçekiminin etkisi ile öyle olduğunu düşünüyorum 😊
yusufum- Minisinannesiii umarım baskq bişey değil-dir normalde çukurda busefer sanki dahami cukur geldi diye dusunuyorum evham işte
Kuzeybabyy yusufum- o hissiyat herkeste oluyor 🙂 güzel bakıyosunuzdur kendinizi üzmeyin geçireceğiniz güzel anıları düşünün büyüdüğünü düşünün çocuk bu düşe kalka büyüyecek annelik zor ama çok güzel 🥰
yusufum- Beren-2020 iciriyorum ama gerçekten az içiyor red ediyor ama yarın daha güzel sürekli teklif edicem
Beren-2020 Beren-2020 suan sıcak ya havalar icirin bol bol. Ama korkmayın kızımda da çukur olurdu bazen sonra geri duzelirdi
Minisinannesiii yusufum- korkutmayın kendinizi isterseniz bi doktora da sorun Allah sağlık versin bütün bebelere 🤲🌹
yusufum- Kuzeybabyy çok zor ama.cok.cok çok güzel allah hepimizin evlatlarına sağlık sihat verssssin😊
yusufum- Beren-2020 evet sıcak teklif edicem daha çok bende 2 gündür rahatsızım fazla ilgilenemedim sanirim😔