harley sağınca az çıkıyor emince çok daha fazla merak etme çişli bez sayısı 5-6 ise doyuyordur sağdığın rakama bakma.
gündüz uykusu geldiği saatleri kaçırdığın için uyumuyor bu çok belli bir iki gün başında bekle ilk esnediği an götür yatırmayı dene eğer emzirdiysen altı temiz ise ve hala ağlıyorsa uykusu vardır gündüz ne zaman uykusu geliyor yani esniyorsa yatırmalısın bunu hergün aynı saatlerde yapıyorlar emin ol bir esnemesini yada gözünü kaşımasını farketmez o uykuyu uyutmazsan diğer uykularıda uyumayacaktır bir kaç gününü gözleme ve o saatleri belirlemeye harca derim ben ☺️ umarım düzelir bebeklerimiz aynı aylık ben iki aylıkken gözlem yaptım ve uykusu olan saatleri bu şekilde bulup yatırdım sende dene. Gece 1-2 çok geç sende haliyle çok yoruluyorsundur saat bence kesin 20:00 gibi uykusu geliyordur her gün aynı saatlerde uyutmaya çalış ve uyuduğu yer neresiyse ordan çıkarma yani yatak odasında anne yanında beşiğinde yatıyorsa saat sekiz oldumu odaya girin ve ağlıyor olsada o odada sakinleştir , ışık açma bebeğinle sohbet edip onun uykusunu kaçırma mümkün olduğunca konuşmadan saçını okşayarak uyumaya ikna et ve dediğim gibi o odadan çıkma ışık açma böylece uyku saati geldiğini o odada uyuyacağını vs bi süre geçtikçe anlayacaktır eğer ağladığında alıp salonda mutfakta kucağında pışpışlarsan kafaları karışıyor gündüzle geceyi ayrıca konuşmak gibi eylemleride oyun oynamak istiyorsun zannediyorlar bence bunlara dikkat edip istikrarlı davranırsan çözülecektir
el emme konusu aç olduğundan değil salyalar başladı bizdede dişten öyle yapıyorlar bütün gün eli ağzında bizim kızın o konu içinde endişe etme çok normal elini keşfediyor ve damağı kaşınıyor