Sumeyyeabic Duygupars 13 kilo aldim hepsi gitti kilolarin ama göbek duruyor hala 1 aylik olduk surekli hep acıkıyorum 😂😊😊
Zeyk Doğum yapalı 17 gün oldu 52 ile hamile kaldım 66 ile doğuma gittim suan 58im. 55 hedefim ama göbek var onuda korse ile insallahhhh gelmemek üzere göndermeyi planlıyorum 🤗🤗🤗🤗
Cmre Duygupars ben 13.5 kilo aldim ama verdim çok şükür 59la hamile kalmıştım şuan 60kiloyum.daha 55 gün oldu doğum yapalı. Yaptiğim ğzel bişey yok kendiliğinden gidiyor
Muazzez Duygupars 15kilo aldım 11kilo verdim 4kilom daha var biraz göbeğim var pantolonlarıma henüz giremiyorum maalesef 😁
Meryemak Hamileliğimde 18 kilo aldım Doğumdan hemen sonra 10 kilosu gitti şimdi 2buçuk aylık oğlum 8 kilo hala duruyor sezaryen olduğu için göbek egzersizlerini şuna yapamıyorum azıcık var göbeğim
Elifincibayram 20kilo aldm🤦♀️10kilosu gitti 10u duruyo napıcam bilmiyrm canım acayip tatlı çekiyo cok acıkıyorum😭
Duruzehra Bende 15 kg aldim dogum yapali 33 gun oldu 10 kilo gitti. Geri kalan 5 kgnun 4 u meme zaten 😉 1 kg kaldi gozuyle bakiyorum kendime 😊😊😊
Esrahsyn Cinarindunyasi sanırım benim de oyle uykusuzluk ilk cocugun kiskancligi surekli emzirmk ayakta kalmak 8 gunde 9 kilo verdim inanamadim kendime insallah butun kilolar gider😊
Sedakanikyiss Elizan28 Yedim valla hiçbir şeye dikkat etmedim gece her kalktığımda abur cubur bile yedim 😂
Hilalaliaras Duygupars ben 12 kilo aldim hamileyken hamilelikten sonra 20 kilo verdim ustelik emzirmedigim halde bu kadar verdim bir de emseyi ne kadar verirdim bilmiuorum😊
Hulya Duygupars 25 kilo aldım bebeğim 1 buçuk aylık 10kilo gitti 15 kilom var nasıl gidecek bilmiyorum
Mom09 Duygupars 17 kilo almıştım 13 kilosu gitti 😂 4-5 kilo daha gidince eski kiloma geri döncem inşallah 🌸
Merveteo Bende 15 kilo aldım sezeyan oldum 10 kilo gitti 2 ay oldu ama canım yemek yemek bile istemiyor meyve çekiyor cnm sulu şeyler ve sanırım kalan 5 kilo üst bedenimde hapsoldu 😁
Alaraaa Duygupars 20 aldım 15i verdım hıcbısı yapmadım 3ay oldu ama tatlı ıstegım fecı emzırdıgım ıcın😭😭gobek gıtmıyor oda ayrı bır dert