Olric11 Arkadaşlar oğlum 8 ay 12 günlük henüz pankek tarzı vermedim biraz çekiniyoruz sizler vermeye başladınız mı ? Nasıl ilerlediniz
Anne80 Olric11 pankek verecem de yapmaya fırsatım olmadı benim kızım 9 aylık alt üst dişleri var çiğnemesini de biliyor eline versem yer ama daha veremedim izinde bol bol yapıp verecem inşallah
Mlke301020 Olric11 pankek , balık, tavuk, salatalık, zeytin, peynir, kavun, karpuz, kıyma vs baya bir şey denedim verdim baştan alıştırdım şimdi güzel yiyor şükür.
Olric11 Anne80 maşallah incilerinize. Bizim dişimiz henüz yok çiğnemeyi biliyor ama ek gıda da çok heyecan yapıyor oğlum yerinde duramıyor. Katı yerse ne olur bilmiyorum 😔
Olric11 Mlke301020 maşallah 🙏 karpuz kavun salatalık çok iyi pişmiş teş tel tavuğuda yiyebiliyor oğlum. Sadece katıya geçemedim biraz tedirginim arkadaşım nasıl olcak. Bilmiyorum
Anne80 Mlke301020 kavun yiince hafif pişik oldu mu benim kız da popo kısmı kızarık da kavundan mı acaba diyordum
Anne80 Olric11 benm kız erken çıkarttı canım biraz fazla var dişleri küçük paralarla ezerek deneyebilirsiniz
elifineylulu Olric11 Kesinlikle yap ver canım dişi olmadan da yer ben 7 buçuk aylıkken veriyordum dişi yoktu ama gayet güzel eziyordu zaten yumuşacık yerken de başında oluyorsun çiğnemeyi ve çene kaslarını geliştirmeyi öğrenir hem
Zuzu41 Olric11 10 ay 3 günlük şuan hiç dişi yok kek falan verdim eline ama pek yemedi sevmedi bende zorlamadım☺️
Miniknur Olric11 8 buçuk aylıktı :) şuan 9,5 :) karpuz,kiraz, salatalık içi ,ekmek de yine elimle veriyorum parça parça.
PortakalliKahve Olric11 7 aylıkken başladım ben onları vermeye. Korkmayın, yiyebiliyor. Elinizle küçük küçük bölün ezin verin. Damağıyla daha da ezip yutuyor. Benim oğlum da 8 ay 14 günlük. Tamamen pütürlü gıdaya geçtim ve çok rahat ilerliyoruz çok şükür
Ruveyda60 PortakalliKahve bizimde sut urunlerine alerjimiz var bende kavun karpuz tel şehriye çorbası sabahlari recellere batryorum valla ne vercem alerjiden dolayi hersey zorlasyo
PortakalliKahve Ruveyda60 Allah yardımcınız olsun çok zor bilirim, biz atlattık çok önce. İnşallah sizde atlatırsınız bir an önce 🙏🏻 İnstagramda görüyorum bazen sütsüz yumurtasız krep tarifleri denediniz mi onları
Ruveyda60 PortakalliKahve disi yok patates veryorum bazn yarinda onu denicem aynen bende ordan yapiyorum ins bzmkide gecer