gg00 bugün bebeğimin 4. ay aşıları için sağlık ocağına götürdüm. ebe kilosunun az olduğunu söyledi beşinci ayında tekrar gel eğer kilo alımı yine düşükse ek gıdaya başlayabilirsin dedi ☹️ 4 ay 3 günlük 7 kilo 66 cm doğum kilosu 4 kg.
Balevlat-2019 gg00 benim kızım 4 ayda 5500 kiloydu ama 2400 doğdu sizin doğum kilosuna baz alarak öle demiştir belkş ama bence normal sadece anne sütü mü alıyor
Ayda1626 gg00 Benim kızım bir hafta sonra 5 aylık olucak 7 kilo doğum kilosu da 3320 boyuda 68 cm sağlık ocağındaki ebe de gittiğim doktor da kilosu iyi dedi dün götürdüm daha doktora
Kadifemsii gg00 benim kızımda 4 kilo üzeri dolmuştu ebe değil ama doktorumuz 5. Ayda ikiye katlanması gerekir demişti katladı da. Sizinkide iyi ebeyi çokta şey etmeyin
Balevlat-2019 gg00 kimisi direk mama veya ek gıda diyor bende anlamıyorum o kdar farklı ki her söylenen. Kilosu gayet iyi bence takılma
1prens1prensess gg00 bizimkide 2 gün önce gitti 5.100 gram 4 aylık ebemiz kilosu düşük yoğurt yedirmeye başka kendin yap kendin yaptığın meyve sularını içir dedi ama daha erken olduğunu düşünüyorum ve devam sütü aldım onu içiriyorum zaten kolikti gaz sorunumuz vardı şuan başlasam tekrar gaz sorunlarımız çıkabilir diye düşünüyorum kendi fikrimce doktorum çünkü sakın şekerdi yok oydu yok buydu emziğine bandırtmayın gazı tetiklemesin demişti
gg00 1prens1prensess devam sütüne başlayınca gaz yeniden mi nüksediyor bi gaz vakası daha kaldırmaz bünyem
Naaaaazzzzzz gg00 aylık 500 gr almis nasıl az diyor . Bazı ebeler doktorlar ne bekliyor anlamıyorum. Bugun arkadasimada aynısını demis doktor mama ver demis ama bebek 500 gr almis gelisimide normalmis.
Kaganalis gg00 ayniyiz.4 ay 2 gunluk 7.5 kilo dogum kilosu 4 Bizde bunay yarim kilo aldik. Alerjimizde var ishaliz. Doktor bziide 5. Ayda ek gidaya baslatcak. Ya zaten 1 ay tadim suruyor ne kdr ek gida olur bilmiyorum.
prenses10 Kaganalis ek gıdaya 5.ayda bailamak daha iyi değil mi kızlar? Bebeğim mama alıyor çoğunlukla. Doktor da 5 te başlayaşım tadıma dedi. Zaten sadece tadım yapacak. 6.ayda da öğün olacakmış. Bende tadım yaptırıırm 6.ayda işe başlıycam neyi sevip sevmediğini anlarım en azından bakan kişi ona göre bi şeyler verir diyorum. Yanlış mı düşünüyorum acab
tostosumm gg00 aa bebelerimiz aynı kilo aynı boyda benimki 37 +3 de doğdu 3870 kilo ben bu ay anladım az kilo aldığını tartiya koyunca dedim az kilo aldı bu ay dedim hatta 7 kilo 200 gramdı dedi 4 aylık olmasına rağmen maşallah kilosu iyi boşver dedi çokta kilolu olmasın ayina gore iyi şuan dedi kilosu
gg00 tostosumm ben de aynen sizin gibi anladım az kilo aldığını çünkü gün içinde çok kısa kısa emiyor sizinki nasıl emmesi
1prens1prensess gg00 ek gıda da gaz olabiliyor işk oğlumda olmuştu bu yüzden ek gıdaya kuzımda 4. Ayında başlamak istemedim zaten anca sakinleşti bitti koliğimiz o yüzden devam sütü aldım aptamil mama yani onu içiyorum gaz da olmadı
Balevlat-2019 gg00 hayıırr canım böyle düşünme biz bebeklerimiz için her zaman en iyisini dşünürüz😊 benim kızım da zayıf doğdu kilosu hep iyi gitti doğum kilosuna göre ama bana hep az geliyordu hala da az gelir bende buna çok üzülüyorum ah ah 🙄