Ulku1234- Bebeğim iki ay dört günlük dün doktora götürdük. Bugün için ultrason verdiler . Ultrasyonda girdik çıktık. Bebegimde kalça çıkikligi var denildi . Çift bez kullanmamı önerdiler. Sizler yasadinizmi. Ne yapmam lazım bi bilgisi olan varmı?
Balkizlarim Ulku1234- 2. Bebeğimde çift bez kullandım düzenli 1 ay boyunca bir dahaki gittiğimde düzelmişti çok şükür sizde öyle yapın inşallah düzelir 🙏😍
Nefeshiramm Ulku1234- geçmiş olsun bizde ayın 29 nda gidicez siz Bi belirtisi ni fark ettiniz mi? Ayak hareketleri filan nasıldı hareketli bir çocukmuydu birde normal doğum mu sezeryan mı ya bende çok korkuyorum çıkıcak diye
Mirayorta Ulku1234- merhaba beni kızımdada ıkı aylıkken cıkık dendi on gün oldu doktora götürdüm ortez takışacak sizin değerleriniz kaçtı
Kevserhifa16 Ulku1234- merhaba bizde de kalça çıkığı teşhisi kondu 50 günlükken doktor çift bez takmamızı istedi 3 hafta boyunca taktık sonra farklı bi doktora gittik çift bez hiç işe yaramamıştı ortez kullanmaya başladık 2.5 aydır kullanıyoruz önümüzdeki ay çıkarılacak inşallah size tavsiyem tek doktorla kalmayın çünkü ne kadar erken tedaviye başlansa o kadar erken iyileşir. ayrıca açı dereceleriniz nasıl ?
Ulku1234- Balkizlarim ayy inşallah. Ilk bebeğim. Ne yapacağımıza bilemedim. Geçici bi durum demi içimi rahstlatmat istiorum
Ulku1234- Nefeshiramm Nefeshiramm yok hayır herhangi bi belirti yoktu. Hanı maşallah bebeğimin hareketleri de oldukça iyi ayağını kolunu bacağını rahatca hareket ettirior . Sezeryan doğum yaptım
Mirayorta Ulku1234- sizin değerleriniz düşük bezle iyileşebilir arkadasın 58 idi iyileşti 2-3 ayda bez ile .Bizimki düşük 52 ortez takıldı kullanmaya basladık insallah iyileşicez Rabbim çocuklarımızı korusun
Ulku1234- Mirayorta amin inşallah ben bu değerleri internette de araştırdım ama çok düzgün bi bilgiye ulaşamadım. Bu değerlerin eşit mı olması lazım. Yoksa olması gereken bi değer varmı?
emirinannesi17 Benim kızımdada oldu 1 ay boyunca çift bez kullandık ama malesef geçmedi çift bez bı işe yaramıyor malesef bizde yaramadı freşka yastigi kullandık 1 ay geçti çok şükür